Merhaba Hanımlar sizlere bitkisel sağlığımızı bozmadan kullanacağınız müthiş bir tavsiye ediyorum.
20 gün boyunca sadece akşamları uygulayın sonuç harika, doğum lekeleri ve güneş lekeleri olsun güneş yanığı lekeleri için sadece 20 gün düzenli olarak kullandıktan sonra hepsinden kurtulacağınız bir ürün Ersağ Termal Çamur Spa ,
Siyah noktalar, akne ve sivilceler için kesin çözüm ben kullandım sizlere de tavsiye ediyorum mutlaka kullanmalısınız maskeyi yaptıktan sonra ki gün cildimizi ellediğimizde siyah noktaların olduğu yere dokunduğunuzda kendiliğinden elinize geldiğini göreceksiniz. Kullanımı ise Yüz için maske uygulamasına başlamadan önce yüzünüzü su ile temizleyiniz ve hafif nemli bırakınız. Maskeyi göz ve dudak çevresi açıkta kalacak şekilde parmak ucuyla dairesel masaj hareketleri yaparak uyguluyoruz.Çamurun doğal kurumasını bekliyoruz.Maskeyi ılık su ile temizledikten sonra nemlendirici krem kullanılmanızı da tavsiye ederim. .Haftada 3-4 kez günde 1 defa uyguluyoruz.
Düzenli kullanın mutlaka sonuç alırsınız. Doğum lekelerinden, çillerinizden yakınanlar sizlere tavsiyem bu ürün tamamen organik olup zamanla büyük oranda azalma sağlayacaktır.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX