• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Ciltteki gözenekler ve siyah noktalar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Limonlu_Cheescake

Ulan İstanbul!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.214
864
178
İstanbul
Merhaba benim yağlı bir cildim var.uzaktan öyle bir sorun var gibi durmuyor ama yakından bakınca siyah noktalar,gözenekler var.kızarıklıklar oluyor.Arada bir sivilce çıkıyor.Daha pürüzsüz bir cildim olsun istiyorum.Bu halinden rahatsız olduğum için fondöten sürüyorum.o da daha kötü yapıyor bazen.Bu sorunlar için tavsiyesi olan var mı?Gül suyu duymuştum aslında ama kullanıp da bu sorunlara çözüm bulan var mı?Başka önerisi olanlar da varsa bekliyorum.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim:)

Gözenekler için şu formülü uyguluyorum 1 kaşık yoğurtla 1 kaşık unu karştırıyorum üstüne de 1 2 damla limon sıkıyorum.Yüzüme sürüp 15 dakika bekletiyorum.Yüzünüzü yıkadığınız gibi farkı görüceksiniz ve haftada 1 düzenli kullanımla daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Gözenekler için şu formülü uyguluyorum 1 kaşık yoğurtla 1 kaşık unu karştırıyorum üstüne de 1 2 damla limon sıkıyorum.Yüzüme sürüp 15 dakika bekletiyorum.Yüzünüzü yıkadığınız gibi farkı görüceksiniz ve haftada 1 düzenli kullanımla daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

teşekkür ederim cevabınız için.

ne zamandır bu başlığa bakmamıştım.kimse cevap yazmayınca ümidi kesmiştim.

yeni gördüm yazdığınızı.ilk fırsatta denicem.

Ben her akşam yatmadan önce bir yemek kaşığı elma sirkesiyle bir yemek kaşığı suyu karıştırıp pamukla yüzüme sürüyorum yıkamadan yatıp, sabah duru suyla yıkıyorum.
Bir de aklıma eserse maydanozu kaynatıp suyunu yüzüme tonik niyetine sürüyorum...
Haftada bir kez de kil maskesi yapıyorum fakat çayla ıslatıyorum.
Ha bir de bol bol su içiyorum hem zayıflatıyor hem toksinleri atıyor hemde ferahlatıyor cildi..
Sivilceler sadece adet zamanında çıkıyor 2 3 tane onun dışında burun üstümde ve yanaklarımda artık hiç siyah nokta yok pamuk gibi tertemiz. Bu söylediği uygulamaları 2 aydır yapıyorum bu arada ve kesinlikle devam edeceğim :16:

Back
X