• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Ciltteki belirgin klcal damarlar...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben sana avene nin termal suyunu ve yeşil renkli bi kremi diroseal adında var onu tavsiye edebilirim
yeşil renk kızarıklığı tedavi etmede etkili oluyor.bu kremi tüm yüzüne uygulamıyorsun sadece kızarıklığın olduğu bölgeye ince bi tabaka halinde uyguluyosun ve 30 ml mi 6 7 ay gidiyor
Allah acil şifalar versin inşallah

Bırılerı bu konunun üstüne düşsün lütfen sıtede reklamı olan krem acaba işe yararmı? bende 11 yaşından berı var kalp hastalığım nedenıyle görmüş olduğum bı tedavı sonucu oldu. ilgili bilgılı arkadaşlara duyurulur...opuyorumnanaktan

Yaklaşık bir aydır sadece yüzümdeki kılcal damar problemi olan bölgeye Oksitin krem sürüyorum. İşe yarıyor gibi. Eczanelerde 5 TL'ye satılan bir krem bu.

Bendeki %40'lık olanı. Cilt doktoru yüz derimdeki incelme için vermişti. AHA krem, yok limon yok sirke derken cildim çok incelmiş. Tedaviye burdan başlayalım dedi ve çinko içerikli krem verdi. Yeni yıla kadar kesintisiz uygulayacağım.

Sürdüğümde bembeyaz durduğu için gece sürüp yatıyorum. Yoksa evin içinde savaş boyası sürmüş Kızılderililer gibi dolaşmak lazım gelecek.

Not: Bu mesajı yardımım olur düşüncesi ile kılcal damar konulu topiclere aynen ekleyeceğim.

mafoldumben kızlar aynı sorun bendede var bıktım artık en yogun kapatıcı bıle yuzumdekılerı gızlemeye yetmıyor.ıkı sene oncesıne kadar cıldım bebek gıbıydı,goren herkes soyluyodu.sonra tedavı gormeye yogun ılaclar kullanmaya basladım olan oldu.sımdı kullanmama ragmen gecmedı,doktora sordum,bu ilaclar oyle yapmaz dedı,ama yuzunde gecmezdedımafoldumben anlamaıyorum bazen bı bakıyorum cogalmıslar yuzum kıpkırmızı bı bakıyorum sonmus cok hafıflemıs.cıldıyecıye gıttım bı krem verdı sadedece bu ıyı gelır dedı sagolsun aramadıgımız yer kalmadı piyasada oyle bı krem yok! tanıdık eczaneye gıttım ne onerırsınız dıorum"sen kılo al gecer dıo" nasıl iş anlamadım.aynaya bakmak istemıyorum artık!!!

mafoldumben kızlar aynı sorun bendede var bıktım artık en yogun kapatıcı bıle yuzumdekılerı gızlemeye yetmıyor.ıkı sene oncesıne kadar cıldım bebek gıbıydı,goren herkes soyluyodu.sonra tedavı gormeye yogun ılaclar kullanmaya basladım olan oldu.sımdı kullanmama ragmen gecmedı,doktora sordum,bu ilaclar oyle yapmaz dedı,ama yuzunde gecmezdedımafoldumben anlamaıyorum bazen bı bakıyorum cogalmıslar yuzum kıpkırmızı bı bakıyorum sonmus cok hafıflemıs.cıldıyecıye gıttım bı krem verdı sadedece bu ıyı gelır dedı sagolsun aramadıgımız yer kalmadı piyasada oyle bı krem yok! tanıdık eczaneye gıttım ne onerırsınız dıorum"sen kılo al gecer dıo" nasıl iş anlamadım.aynaya bakmak istemıyorum artık!!!

Kremin adı neydi?
Benim kızarıklığım için sivex önerdi doktor. Bir iki ay kullandım, sonra nerisona C kullan dedi. O da çok yaktığı için kullanamadım. Yaz aylarında çok da etki etmedi. Kışın olmuyor bende zaten. Güneşten kaynaklandığını söylüyorlar, koruyucu kullansam da önüne geçemedim.

Yaklaşık bir aydır sadece yüzümdeki kılcal damar problemi olan bölgeye Oksitin krem sürüyorum. İşe yarıyor gibi. Eczanelerde 5 TL'ye satılan bir krem bu.

Bendeki %40'lık olanı. Cilt doktoru yüz derimdeki incelme için vermişti. AHA krem, yok limon yok sirke derken cildim çok incelmiş. Tedaviye burdan başlayalım dedi ve çinko içerikli krem verdi. Yeni yıla kadar kesintisiz uygulayacağım.

Sürdüğümde bembeyaz durduğu için gece sürüp yatıyorum. Yoksa evin içinde savaş boyası sürmüş Kızılderililer gibi dolaşmak lazım gelecek.

Not: Bu mesajı yardımım olur düşüncesi ile kılcal damar konulu topiclere aynen ekleyeceğim.

Hala oksitin kullanıyor musun? Faydası oldu mu?

evet hala oksidin kullanıyormusun nasıl geldi yüzüne peki.benimde kılcal damarlarım yüzümdekiler yüzeye çok yakın ne yaptıysam geçmediler.yaptıklarımdan dolayıda derim iyice inceldi.doktora çok gittim geçmez dedi kesin çözüm lazer dedi.bende ankarada ki inananın en iyi klinige gittim dr.yüzümü görünce ay bu ne böle dedi :( çok hassas bu cilt dedi lazeri önermem dedi tamam geçer ama 3 yıl sonra tekrarlar falan dedi.ve çok acılı bir tedavi olur dedi ondanda vazgeçtik.ne yapabiliriz daha merak ediyorum.birşey kullanan ve etkisini görenler yazarsa çoksevinirm

Aşırı baharatlı şeyler yediğimde kızaracağımı bildigim için akşam pişik kremi sürüyorum..
Sabaha çok duru oluyor cildim tavsiye ederim.
Ama gün içinde tekrar kızarıyorum :(
Kansızım, ellerim hic ısınmaz benim, elimi yüzüme koyup ısıtıyorum o derece
Bir de azıcık dokunsam cildime etraftan bişi yapsalar makas falan hemen kızarırım oof :/
Güneş koruyucu da kesinlikle şart ilerlemesini önleriz en azından..

Bir tüp bitirdim ve Ruboril kreme geçtim. İkinci tüpü gece kremi olarak kullanmaya devam edeceğim.
Bir ürünü en az 3 ay kullanmadan tam bir yarar beklemek doğru değil diyorlar.

goldensun un at kestanesi özlü kremini kullanan var mı ben kullanmayı düşünüyorum ama cildime zarar verirmi diye cesaret edemiyorum.önerilerinizi bekliyorum..

ruborili 2 haftadır kullanıyorum önceki halimi görseydiniz şok olurdunuz kıpkırmızı.herkes sorup duruyordu "gene kızardın ne oldu gene kızardın".yemin ederim psikolojim bozulmaya başlamıştı.bu kremi kullanmaya başladıktan 2 gün sonra bile farkı gördüm .şimdi baya iyi.aynı zamanda k vitamini alıyorum.kan akısını yavaşlatıyor.maydanoz,ıspaak,domates,yumurta sarısı,peynir,karaciğer,yeşilçayda var.yeşilçayın ayrıca maskesini de yapıyorum.yeşilçayı süzüp sogutun ,peçeteleri bunla ıslatıp yüzünüze yapıştırın.göreceksiniz yüzünüzdeki kırmızılık gözle görülür şekilde azalacak.(ama yeşilçay maskesi tabi geçici.kremi de kullanmak lazım.)bu arada sakın kahve içmeyin kafein kırmızılıkları arttırıyor.
bir de düzenli olarak kan vericem.yüzümüzdeki kan hücumunu azaltabilir diye duymuştum.şimdi hemen karşı çıkmayın.bunun için işe yaramasa da (ben kremi kullanmaya başlar başlamaz kan bağışı yapmıştım bundan dolayı ne kadar etkisi olup olmadıgını bilmiyorum.)yılda 3 kez(erkekler için 4)kan bağışlamak kanınızı yeniler ,ayrıca dua da alırsınız:)

50+ güneş kremini ben de almıştım çok ta pahalıydı.ama ilk 3 gün sürdükten sonra cildimde yanık oluştu. o kadar acıyordu ve o kadar korkmuştum ki bir daha güneş kremi kullanmayacagım yüzüme.geniş kenarlı şapkalar ve gözlük kullanıyorum zaten..
iyi şanslar.moralinizi bozmayın..

Son düzenleme:
ben de güzellik uzmanının önerisiyle aldım bu kremi.sivilcekremlerinden oldu galiba ilk bir hafta baya azaldı kırmızılıkalr.sonra çok bi faydası olmadı çok çok yavaş ilerliyo artı sabah akşam kullanmak zor geliyo bi zaman sonra aksatmaya başladım şimdi dışarı çıkarken falan sürüyorum kırmızılığı azaltsın diye bir de makyaj altına hem nemlendirsin hem kırmızılığı alsın.ama tekrar düzenli kullanmaya başlasam diyorum.cildiyeye gittim ben kendim yüzüme aynada yakından baktığımda çok bariz görüyorum örümcek ağı gibi.doktor sivilce lekesi dedi kullandığım kremi de gösterdim sanki bu konuda bi bilgisi yok :( oksitin krem nasıl bişi acaba bi faydası olur mu yada zararı?

selam herkeze
Aynı sorun bende de var kılcal damrlarım çok belirgin benim ama şunud diyeyim takmıyorum fondotenle hallediyorum
ama taktığım şu benimde kızarmam durup dururken kızazıyorum.Ruburil kremin adını duydum ama her cilde gidermei onu bilemem.
Güneş kremi olarak 50+ kullanıyorum ben .Sebamed kullanıyorum etkin hemde nemlendirme özelliği var.
Ruburil kremi kullanan arkadaşlar Propektüsüne bakıp bizide bilgilendirirmisiniz.

ruborili 2 haftadır kullanıyorum önceki halimi görseydiniz şok olurdunuz kıpkırmızı.herkes sorup duruyordu "gene kızardın ne oldu gene kızardın".yemin ederim psikolojim bozulmaya başlamıştı.bu kremi kullanmaya başladıktan 2 gün sonra bile farkı gördüm .şimdi baya iyi.aynı zamanda k vitamini alıyorum.kan akısını yavaşlatıyor.maydanoz,ıspaak,domates,yumurta sarısı,peynir,karaciğer,yeşilçayda var.yeşilçayın ayrıca maskesini de yapıyorum.yeşilçayı süzüp sogutun ,peçeteleri bunla ıslatıp yüzünüze yapıştırın.göreceksiniz yüzünüzdeki kırmızılık gözle görülür şekilde azalacak.(ama yeşilçay maskesi tabi geçici.kremi de kullanmak lazım.)bu arada sakın kahve içmeyin kafein kırmızılıkları arttırıyor.
bir de düzenli olarak kan vericem.yüzümüzdeki kan hücumunu azaltabilir diye duymuştum.şimdi hemen karşı çıkmayın.bunun için işe yaramasa da (ben kremi kullanmaya başlar başlamaz kan bağışı yapmıştım bundan dolayı ne kadar etkisi olup olmadıgını bilmiyorum.)yılda 3 kez(erkekler için 4)kan bağışlamak kanınızı yeniler ,ayrıca dua da alırsınız:)

50+ güneş kremini ben de almıştım çok ta pahalıydı.ama ilk 3 gün sürdükten sonra cildimde yanık oluştu. o kadar acıyordu ve o kadar korkmuştum ki bir daha güneş kremi kullanmayacagım yüzüme.geniş kenarlı şapkalar ve gözlük kullanıyorum zaten..
iyi şanslar.moralinizi bozmayın..

k vitaminini doktor mu önerdi yoksa kendi başınıza mı kullanıyorsunuz?yeşilçay cildi kalınlaştırırmış içince sanırım ama.
daha önce bir yazı okumuştum demet kutluay ın da cildi çok ince ve kılcal damarları varmış gönül ergenekon a gidiyormuş.o da vitamin kokteylleri ,cilt bakımı yapıyormuş bazen k vitamini de katıyormuş.bir de arada lazer yaptırıyormuş kılcal damarlar için.

kızlar bende de aynı sorun var.. çok araştırma yaptım hala da yapıyorum.. cildim herşeyde kızardığı gibi bir de allerjik her ürünü kullanamıyorum. ama dermacos markanın kızarıklık karşıtı ürünlerini duymuştum.aynı probelem annemde de var. en azından annemin cildi allerjik olmadığından o aldı denedi.ve düzenli kullanmamasına rağmen ciddi fark hissediliyodu. sonra bende gözümü karartıp aldım.. sadece gece kremini ve pantenol diye bir köpüğü var onu aldım.gündüz kremim ve güneş koruyucum var çünkü.2 haftadır kullanıyorum nerdeyse yarıya indi kızarıklığım allerji falan da yapmadı.elimdeki gündüz kremim ve güneş kremim bitsin hemen yine aynı markanın gündüz ve güneş kremini almayı düşünüyorum.içeriğinde de at kestanesi varmış.burda bazı arkadaşlar bahsetmiş at kestanesinden.deneyebilirsiniz ben memnunum

Back
X