Cilt Bakımı Ürünleri ciLtteki 5 soruna çözüm buLdum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bgirldie

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
48
0
a.s. kızLar gecen aktara gittim benim yüzümde akne ve birkaç siviLce gözenekLerm feLan vardı kadın yüzüme baktı sana bir maske vericem 1 hafta kuLLanımdan sonra yüzün düzeLmeye başLıycak dedi fiyatıda 12 ytL 3 ay yetiyomuş bende aLdım adı 'MİNDİVAN'
dün aksam kuLLandım ve inanamadım yüzümde pütür pütür şeyLer vardı yok oLdu maskenin içindekiLer ;
-kiL
-baL
-poLen
-arı sütü
-ısırgan tozu
-bitki usareLeri
-aromatik yağLar bunLarın hepsi karıştırıLmış haLde resmini çekip koyucam kızLar :smiley-cool:

masKenin yararLarı ;
-ciLtteki çiL LekeLerini ve siviLceLeri giderir
-ciLdi besLer
-KırışıkLığı giderir
-GözenekLeri temizLer
-ciLdi nemLendirir. :enbuyukkk: :eek:

canım ya bende cildimi besleyecek yağ bezelerimi yok edecek bi maske arıyodum. Bu tam benim istediğim maske ama inşallah malatyada bulurum

her aktarda bulabilecegimiz birşeymiymiş lütfen nerden bulabiliriz bilgilendir bizi

ben kocaeLide oturuyorum izmitte var bugun teyzeye gidip nerelerde oldugunu sorucam kızLar oLmazsa kargoyLa feLan gönderirim

canım bekliyoruz cevaplarını aktarladrdan bulabilirmiyiz, senin yazını çıktısını alsak versek aktara verirmi .ve hepsini karıştırcakmızız yani ölçüsü varmı bunun acillllllllllllllllllllllllllllllllll cevappppppppppppppppppppp

biz karıştırmıyoruz canım zaten kavanoz haLinde hazır satıLıyor sana sadece sürmek kaLıyor..:içelim:
Aktarcılara gidip sorun kızlar adı MİNDİVAN yoksada rica edin getirtsin bugun sordum teyze bazı aktarcıLarda oLabiLeceğini söyLedi

dsc00139uu4.jpg

cilt tipin nasıldı canım benimki yağlı ve sivilcelerim lekelerim var geçirir mi dersin

ceku'cum benim ciLdim yağLı özeLLikLe burun böLgemde yağLanmaLar oLuyor.. 2.kuLLanışım bugun ciLdimi eskiden yağLı hissederdim şimdi nemLi ve temiz hissediyorum

Bunun aynısını geçen yıldı sanırım almıştım.

Piknik hamburgerin karşısında ki aktardan siz de mi ordan aldınız.

Kaç ay kullandım hiç bir işe yaramıyor. Şimdi nivea bakım serisini kullanıyorum ne siyah noktam kaldı ne ciltte bir yağ çok güzel yaptı.

arkadaşım ben burda 3 tane aktara sordum 2 tanesi yok bilmiyoruz dedi bir tanesi artık o markanın üretimi kalktı dedi başka gösterti ondada sadece yaglar var arı sütü poleni felam yok içinde yag ve kil var sadece

X