• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciltte mantar

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
hepinize merhaba hayatımda cildimden çektiğim kadar başka bir yerimden çekmedim çok şükür de artık canımı sıkıyor.her yaz mutlaka mantar oluyorum eskiden sırtımda olurdu çoğunlukla şimdi göğüs üstümde de var.böyle beyaz beyaz dalgalı bir görünüm.

yeni evlendim sayılır eşimin sırtında da var acaba bulaşıcı mıdır da diyorum sırtına falan sarıldım da öne atladı benim yarın doktora gidicem çok gittim ilaç kullanıyorum geçiyor bir yıl idare ediyorum bazen 2 yıl hop sonra tekrar.özellikle dikkatte ederim havuza girmemeye ıslak kalmamaya falan ama ne yaptıysam olmadı.

böylr bir sorunu olupta tamamen kurtulan var mı acaba aranızda?izmirdeyim ben tavsiye edebileceğiniz doktor varsa ona da açığım.

hepinize merhaba hayatımda cildimden çektiğim kadar başka bir yerimden çekmedim çok şükür de artık canımı sıkıyor.her yaz mutlaka mantar oluyorum eskiden sırtımda olurdu çoğunlukla şimdi göğüs üstümde de var.böyle beyaz beyaz dalgalı bir görünüm.

yeni evlendim sayılır eşimin sırtında da var acaba bulaşıcı mıdır da diyorum sırtına falan sarıldım da öne atladı benim yarın doktora gidicem çok gittim ilaç kullanıyorum geçiyor bir yıl idare ediyorum bazen 2 yıl hop sonra tekrar.özellikle dikkatte ederim havuza girmemeye ıslak kalmamaya falan ama ne yaptıysam olmadı.

böylr bir sorunu olupta tamamen kurtulan var mı acaba aranızda?izmirdeyim ben tavsiye edebileceğiniz doktor varsa ona da açığım.

Yaklaşık üç yıldır benimde omuzlarımda var biraz güneş lekesi gibi duruyor ve şunu söyleyim mantarın kesin tedavisi yok çıkacağı dönemleri biliyorsunuz yaz aylarında belirginleşiyor benimde o şekilde o yüzden bu dönemlerde ilaç kullanıyorum ve o bölgelere kese yapmak iyi olur.

kese yapınca iyi geliyor demek tamam bende yapayım.bıktım artık vallaha çok belirgin değil ama öne atlaması moralimi fena bozdu :(

Merhaba aynı dert bende de var sırtım göbegım bacaklarımın bi kısmı kollarım heryerıme dağılmş vazıyette ve kötü bir gorunumu var bronzlaşırken cok kotu bir göruntu oluşturuyor. Doktor hap krem sprey ve sampuan verdi. Size sorum şu; siz sprey ve kremi art arda mı suruyorsunuz yoksa belirli aralıklarla mı. Kaç saat arayla surmem gerekıyor bunu bilmıyorm bana yardmcı olur musunuz ?

Aynı problemi iki senedir ben de yaşıyorum. Hap kullandım bitti spreye devam ediyorum ama sanki işe yaramıyor.
Çok takıyorum kafama nasıl geçecek bunlaar??

kızlar benim cildimdede yıllardır mantar var sırtımda . ve bu sene göğüslerdede çıkmaya başladı . ne ilaç kullandıysam fayda etmedi . geçiyor taş çatlasın 1 2 ay sonra tekrar çıkıyor inanın bıktım artık . doktyorlar bile şaşırıyor bu duruma ne yapıcam bilmiyorum .:14:

Back