Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim onlar kilcal uclarinin deri altina hafifce kanamasiyla olusan purpura denilen olusumlar. Eger cok fazla degilse, buyume yada yayilma egilimi gostermiyorsa sorun teskil etmez. Ancak fazlaysa ve genisliyorsa yada artis varsa, bi trombositlerine baktir canim. Trombositler kanin pihtilasmasini saglayan kan pulcuklaridir. Eksikliginde ciltte kirmizi noktalar, kanamanin uzun sure durmamasi, yaralarin gec kapanmasi gibi belirtiler gosterir. Eksikligin fazla oldugu durumlarda burun ve dis eti kanamalari gorulur. Adet kanamasinin normalden fazla olmasi veya uzun surmesi de bundan kaynaklaniyor olabilir. Bu duruma tipta trombositopeni denir. Tam kan sayimi yeterli bilgiyi verecektir. Ciddi bisey oldugunu sanmiyorum. Zira ciddi olsa baska sikayetlerin de olur. Ama sen yine de baktir. Bende de var o noktaciklardan ama bu gune kadar herhangi bir sorun teskil etmedi, iki tane de sezaryen gecirdim. Korkulacak bisey degil yani. Opuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.