- 24 Kasım 2008
- 127
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeyy ben biliyorum galibaa... ya nasıl desemki.. osurman lazım senin bol bol osurmalısın.. gulme bak gerçekten .. şimdi içinde oluşan gazlar vucudundan tekrar dışarı çıkmak zorunda ve bu bişekilde gerçekleşiyormuş .. işte bazı insanlarda bu derideki gözenekler aracılığıyla oluyor ve buda lekeler bırakıyor... çok sağlam birinden duydum benden tavsiye zorla kendini ve osur..
şeyy ben biliyorum galibaa... ya nasıl desemki.. osurman lazım senin bol bol osurmalısın.. gulme bak gerçekten .. şimdi içinde oluşan gazlar vucudundan tekrar dışarı çıkmak zorunda ve bu bişekilde gerçekleşiyormuş .. işte bazı insanlarda bu derideki gözenekler aracılığıyla oluyor ve buda lekeler bırakıyor... çok sağlam birinden duydum benden tavsiye zorla kendini ve osur..
daha bugün bi güzellik salonuna gittim güneş lekeleri için. lazer yapıcaz dedi. 150-300 yeetale arasında değişiyomuş ücreti. bakalım napıcam artıkın. daha ucuz ve daha kolay bi yöntem varsa daha iyi olur:)))
canım lazeri denemeden önce bi aktara git arapkızı diyebir krem var al nasıl kullanıcağını sana tarif edicektir aktarcı kullan derim geçmezseki geçiceğine eminim sonra lazeri denersin kaybedicek bişeyin yok nasılsayerimseniben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çok güldüm walaaaa:roflol::roflol::roflol:
arapkızından yıllardır kullanırım hiç bir faydasını görmedim fondaten gibi bişey o krem günü kurtarıyor sadecearapkızı irandan gelen içinde ne oldugu belli olmayan yüzü tabaka gibi kalın bir şekılde kaplayan bir krem paylaşım sayfasından da inceleyebilirsin net sonuç alan bir kklı ben şahsen görmedim onun yerine lekelerin derinleşmesini önlemek adına akonomık fıyatlı bir güneş koruyucu alarak işe başlayabilirsin dogal maskelerle cilt tonunu sabitlersin bence bunlar daha mantıklı
bunun neyine gülüyosunuz arkadaşlar terbiyesizlik etmiş arkadaşa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çok güldüm walaaaa:roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar ben de 3 yıldır güneş lekeleriyle savaşıyorum ama şimdiye kadar yaptığım ve kullandığım hiçbişey işe yaramadı. en pahalısından en ucuzuna.
konyaya gitmiştim orda doğal ürünlerle bakım yapan bir güzellik salonu duydum ve gittim içeriğini söylemediği bişeyler sürdü yüzüme. yanaklarım, sol kaşımın üstü ve yanları, dudak üstüm ve burnum bariz koyu kahverengiydi. 6 seans gittim. şu an yanaklarım ve kaşımdaki izler iyice açıldı. hatta çoook açıldı. şu an bu bölgelerde çok az leke var. burnum ve dudak üstümdeki lekeler daha koyu ve daha alt tabakada olduğu için buralar biraz daha belli. bu bölgeler de şu an açık kahve. ama inanıyorum buralar da geçecek.
resmen psikolojim bozulmuştu ama lekeler gittikçe moralim düzeliyor
herkese tavsiye ederim
herkes güzel bir cilde sahip olsun inşallah
peki ücreti ne kadar? bizler de bulabilir miyiz?