• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciltle ne kadar uğrasırsak o kadar bozuyo muyuz

bence kişiye göre değişir bu.
bazılarının öyle cildi oluyor ki ergenlikte başlayıp yaşlanıncaya kadar geçmeyen sorunlar oluyor. onlar bakımsız olamazlar. bakım yapmazlarsa daha kötü olan ciltler. benim kuzenim bunlardan ablam oradan biliyorum. ablamda böyle o cildi kötü olsada bakım yapmaz. ve hep kötü gezer umursamaz.

benim cildim de bebek cildi denilen gibiydiii. çok fazla uğraştım galiba. buradan gördüm birilerinden tvden falan duydum kendimce bişeyler yaptım. annem çok yapma zaten cildin pürüzsüz desede aldırmadım. gözlatı morluğu bilmezdim gözlatıma bakım yapim derken asıl gözlatı morluğu nasıl olurmuş şimdi görüyorum. gözeneklerim genişledi. eski cildimi özlüyorum. birşeyler yapıp düzeltme peşindeyim hala. kendi haline bıraktım ama düzelmedi.dengesini bozdum birkere.

avon,loreal oriflime gibi markalara hiç güvenmiyorum zaten hele yüz temizleme jelleri kremlerine fln asla..

aynen loreal'in yüz temizleme jelini kullandım yüzümde hiç çıkmamış iltahaplı büyük sivilceler çıktı avon'un nemlendiricisi yüzümü acayip isilik gibi sivilceler çıkardı bi tek oriflame'nin sabununu beğendim o kadar ama sabun sonuçta basit bi temizleyici kesinlikle hiçbirine güvenmemek gerek...Çok üzgünüm çoook

bence kişiye göre değişir bu.
bazılarının öyle cildi oluyor ki ergenlikte başlayıp yaşlanıncaya kadar geçmeyen sorunlar oluyor. onlar bakımsız olamazlar. bakım yapmazlarsa daha kötü olan ciltler. benim kuzenim bunlardan ablam oradan biliyorum. ablamda böyle o cildi kötü olsada bakım yapmaz. ve hep kötü gezer umursamaz.

benim cildim de bebek cildi denilen gibiydiii. çok fazla uğraştım galiba. buradan gördüm birilerinden tvden falan duydum kendimce bişeyler yaptım. annem çok yapma zaten cildin pürüzsüz desede aldırmadım. gözlatı morluğu bilmezdim gözlatıma bakım yapim derken asıl gözlatı morluğu nasıl olurmuş şimdi görüyorum. gözeneklerim genişledi. eski cildimi özlüyorum. birşeyler yapıp düzeltme peşindeyim hala. kendi haline bıraktım ama düzelmedi.dengesini bozdum birkere.

canım ne yaptında oldu öyle ve kaç yaşındasın ? çok soru sordum affet :(

canım ne yaptında oldu öyle ve kaç yaşındasın ? çok soru sordum affet :(

24 yaşındayım canım. aslında uzaktan bakınca öyle abartı değil. yakından belirli bunlar. neler yaptğıma gelirsek. yüzümde nadiren çıkan bir iki sivilceye dayanamadım maskeler uyguladım. sonra siyah noktalara iyi gelir diye mısırunlu bir karışım var onu uyguladım yağsız cildim biraz yağlıda oldu. gözaltı için türkkahveli bişeyler yaptım oda kararttı. ki gözeneklerim de irileşti. buna benzer şeyler.

Valla cildin güzel olup olmaması biraz da genetiğe bağlı. Benim arkadaş cildine sudan başka bişey sürmez cildi kesinlikle harika görünüyor. Ne bir lekelenme ne sivilce, siyah nokta, ne de diğer sorunlardan yok cildinde. Bebek gibi pürüzsüz işte. Ben de o kadar şey yapıyorum pürüzsüz görünsün diye olmuyor istediğim gibi, hep daha da mahfediyorum sanırım. Yani anlicanız hanımlar altyapı sağlam değilse isterseniz en pahalı ürünleri kullanın genetiği düzgün olan ciltlere ulaşamazsınız. Bir de limon suyunu tavsiye etmem. Alnımda gevşemeye sebep oldu. Ha bir de gözenekleriniz varsa vazgeçin artık kapansın die uğraşmaktan, tonikler de erken yaşlanmaya sebep olabiliiyormuş, dediğim gibi olmayınca olmuyor... :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ya o cildınde sorun olmayanlar bırsey kullanmadıkları ıcın falan degıl genetık mesela benım cıldımde de bırsey yok kendımı bıldım bılelı yıne de cok sey suruyorum daha da guzel olsun dıye ben bıle yapıyorum hıc cıldım bozulmadı bebek yuzlu oldugumu soylerler bı de dedıgım gıbı ugrastıkca bozuluyo dıye bırsey yok

arklarr limonu yüze uygulamayın derimm neden derseniz bn yaptm tmm güzelleşio ama bi süre sonra damarlar çıkıyor ortaya aman diim..

sakınan göze çöp batarmışşş misalii cildimizlede ne kdr ugrassak o kdr sıkıoruz cildi galiba biraz kendi haline bırakmak lazım :D

ayrıca ark.ların dedigi gibi cilt yapısı genlede alakalı :/ gende bozukluk varsa bebek gibi bi cilt beklememk gerekio sanırımm belkide olabiliodur ay bilemedm muallakta kaldm bian :D uykum geldi galiba nesee kaydirigubbakcemile4

Çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır diye bir söz vardır canım=)

Bence bayanın kendisine vakit ayırması bakması lazım..Kendine baktığın zaman daha hoş oluyor..Tabi fazlası da zarar..ne az ne çok bakmak lazım..=)