- 29 Şubat 2024
- 49
- 22
-
- Konu Sahibi balkizinruyasi
Cok tesekkur ederim. Evet sol yanagim oncesi ve sonrasi halini koydum. Kabuklar dokulur dokulmez son halini de koyacagimİkinci fotoğraf işlem öncesi haliniz mi ? Geçmiş olsun. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Cok sagolun. Valla nasil boyle bir seye kalkistim hic bilmiyorum./ o kadar kafama takmisim ki. gerci klinikte anksiyetem tuttu, nabzim firladi .. bi de youtube da dermabrazyon videolari izlemistim. Korka korka girdim klinige ve doktorum demez mi bu islem icin anesteziye gerek yok diye.. iyice korktum kaciyodum nerdeyse=)) hocam lokal anestezi yapin yuzumu traslicaksiniz sonucta dedim. Ama acimioki dedi. Lokal daha cok acir igneleri sokcaz sonucta dedi. Oyle de oldu.. Cok korktugum icin yanaklarima lokal yapti, alnima uyusturmadan girdi valla. Ve hic aci hissetmedim alnimda da enteresan bi sekilde. Ama islem bittikten sonra sizilarim oldu. Hani yere dusup dizimizi soyariz ya ayni oyle. O da dayanilmaz bir aci degildi agri kesici kullanmadim bile. O sekilde operasyondan cikip ankaradan istanbula geldik ozel aracla. Suratta maske vs olmuyor. Ilk 3 gece uyumak sikinti oldu yuz sisti gerginlik oldu sonrasinda sislik hafifledi rahatladim. Cukur izlerinde %20 / 50 fayda sagliyor denildi kabuklar dokulunca gorcez=) tam anlamiyla gecirmese bile yuzde 30 bile benim icin iyi bir sonuc olur. Kirmiziliklar olacak bir muddet cunku deri alttan tazesini cikariyor. Makyajlar bir muddet kapayacagimÇok geçmiş olsun. Ben böyle bir şeye asla kalkışmazdım. Yani acımıyor mu? O yaralar ne zaman dökülecek? İz kalmayacak mı? Çok şaşırtıcı.
Bu işlemi biliyorum ama keşke 2024 senesinde eski bir yöntemi yaptırmasaydın. eski nesil tüp televizyonu gibi düşün.her şey çok ileriye gitti.umarım plastik cerrah yaptı başkasına gittiysen geçmiş olsun. bu yöntemden hasarsız çıkabilmen için doktorun aşamalarını anlatmıştır.
bundan sonraki 2 aşama daha var onlar önemli
Parayı doktor alsın aşamaları ban arsızı yazsınDoktorum islemden sonra 1 sene direkt gunese maruz kalmamam ve bu surecte surekli gunes kremi kullanmam gerektigini soyledi farkli bir sey daha mi var
Mustafa sandal dermabrazyonunu turkiyede yaptirmis hatta youtube da videosu da var bu konu ile alakali =) evet dermabrazyon karlarina iyi gelmis buyuk oranda göze batmiyorlarMerhaba Mustafa sandalın cidden izleri gitmiş fark ettim bnce o yurt dışında işlem yaptırdı.Yıldız çağrı atiksoyun da gitmiş fark ettim.bnce sürekli tekrarlanması gereken işlemler
Mekanik yaptirdim dermabrazyonu. 2 3 asamadan bahsetmedi doktorum.Yani sadece 1 islemle bitirdi.. bakalim kabuklar dokuldukten sonra izlerin bi kismi yuzeysellesirse benim icin yeterli olur.. doktor durust davrandi cukurlarin hepsi gitsin diye bi sey bekleme dedi .. Mekanik dermabrazyonun amaci cukurlu bolgeyi yuzeye yakin duzlemek.. bu islem disinda hicbir islem lazer, kimyasal yuzde 20 / 40 a varan sonuc vermiyor. Siz bu islemi yaptirdiniz sanirim?Parayı doktor alsın aşamaları ban arsızı yazsın
Uzun uzadıya anlatmayacağım ama bu işlem tek çeşit değil bir kaç çeşidi var, kimyasal,lazer,büyük ihtimal siz mekanik olanını yaptırdınız(inşallah değildir)
yapılmış işlem ilk adım,asıl sonuca ulaşmak için 2-3 aşama daha yaptırmanız lazım(yani doktorunuz bu tedavinin tek seansta biteceğini söylemiş olamaz)
1.needleng+collagen
2. resurfacing+plazmolifting
Yok hayır ben yaptırmadım.Ama alan olarak tüm işlemleri bilirim,cilt,dış görünüş düşkünüm.Bu işlem bizim ülkemizde hala popüler olabilir ama yurtdışında artık demode ve ilkel bir işlem.Mekanik yaptirdim dermabrazyonu. 2 3 asamadan bahsetmedi doktorum.Yani sadece 1 islemle bitirdi.. bakalim kabuklar dokuldukten sonra izlerin bi kismi yuzeysellesirse benim icin yeterli olur.. doktor durust davrandi cukurlarin hepsi gitsin diye bi sey bekleme dedi .. Mekanik dermabrazyonun amaci cukurlu bolgeyi yuzeye yakin duzlemek.. bu islem disinda hicbir islem lazer, kimyasal yuzde 20 / 40 a varan sonuc vermiyor. Siz bu islemi yaptirdiniz sanirim?
Hic kahve, abur cubur tuketmedim stres kaynakli kistik sivilce sonrasinda kalan cukurlar bunlar roaccutane sagolsun. Dermabrazyon ilkel yontem gibi gozukuyor ama lazer cihazlari tamamen para sömürme icin uretilen makineler... ben ve arkadaslarim o ilkel olmayan cihazlara kac bin tl harcadik belli degil ! Sonuc 0 ! Bakalim bundan birazcik da olsun sonuc alabilirsem arkadaslar da bekliyor sonuclari paylasirim burdan da sevgilerYok hayır ben yaptırmadım.Ama alan olarak tüm işlemleri bilirim,cilt,dış görünüş düşkünüm.Bu işlem bizim ülkemizde hala popüler olabilir ama yurtdışında artık demode ve ilkel bir işlem.
Sizin cildinizde öyle aşırı bir kusur yok ki,yaşınızı bilmiyorum ama ben sadece 20 li yaşların başından 30 kadar cildine yatırım yapmamış,gerektiği kadar bakmamış,paket gıda,çikolata kahve kola tüketmiş,kolajen-nemlendirme-güneş kremini disiplinli şekilde uygulamamış sonrasında dank edip cildine bakmaya başlayan kadın yüzü görüyorum
Merhabalar ben ankarada yaptirdim bu islemi. Exoderm + dermabrazyon sonuclari guzel olursa doktor ismini yazacagim diger turlu kimsenin vebaline giremem=)Ben de kucuk gozenekler icin baby face yaptirdim ama lazer bana pek iyi gelmedi. O yuzden bu islemi dusunuyorum. İstanbul’da mi yaptirdiniz?
TesekkurlerMerhabalar ben ankarada yaptirdim bu islemi. Exoderm + dermabrazyon sonuclari guzel olursa doktor ismini yazacagim diger turlu kimsenin vebaline giremem=)
Bugun kabuklarin yarisi dokuldu=)Tesekkurler
Kabuklar dokuluyor foto guncelledim=)Çok geçmiş olsun. Ben böyle bir şeye asla kalkışmazdım. Yani acımıyor mu? O yaralar ne zaman dökülecek? İz kalmayacak mı? Çok şaşırtıcı.