- 29 Şubat 2024
- 49
- 22
- Konu Sahibi balkizinruyasi
Evet arkadaslar akne skarlarim icin baska cozum bulamadigim icin cildime dermabrazyon yaptirdim umarim cektigim sikintinin karsiligini az da olsa alirim. Bu islemi izel ve mustafa sandal da yaptirmisti. Izel cildinde yuzde 50 iyilesme oldugunu soylemisti. Aslinda cildimdeki cukurlar o kadar yogun degildi ama ben aynada gordukce rahatsiz oluyordum. Bugun islemden soraki 6. Gun yuzum kabuk bagladi bakalim altindan ne cikacak bu islemi topikal anestezi kremi ile yaptirabilirsiniz korkulacak bir operasyon degilmis aci sizi islem aninda olmadi.. operasyon sonrasinda hafif sizilarim oldu agri kesici bile icmedim. Cilt yara olup kabuk bagliyor 3 4 gun yemek yiyemiyorsunuz. Pipet ile corba, sut ictim diyet yapmak isteyen icin birebir =))
**(Guncelleme) bugun 8.gunum arkadaslar kabuklar dokuldu ve % 50 60 lik bir duzelme soz konusu fotograflari paylastim size gore yuzde 80 90 duzelme bile olmus olabilir ben yuzumu cok yakindan inceledigim icin yuzde 50 60 dedim=) cukurlarim eskisi gibi belirgin degil, tamamen kaybolanlar da var. Hala yerinde durup eskisi kadar belli olmayanlar da. birkac ay icerisinde kizariklik gidince yine guncelleme yapacagim. Bu islem sabir isteyen, ve herkesin yapabilecegi bir islem degil bunu soylemek isterim. Doktorun cok fazla deneyim sahibi olmasi gerekiyor. Benim skarlarim bu isleme uygundu ( ice pick skar) islem sonrasi cildinize cok iyi bakmaniz gerekiyor
**(Guncelleme) bugun 8.gunum arkadaslar kabuklar dokuldu ve % 50 60 lik bir duzelme soz konusu fotograflari paylastim size gore yuzde 80 90 duzelme bile olmus olabilir ben yuzumu cok yakindan inceledigim icin yuzde 50 60 dedim=) cukurlarim eskisi gibi belirgin degil, tamamen kaybolanlar da var. Hala yerinde durup eskisi kadar belli olmayanlar da. birkac ay icerisinde kizariklik gidince yine guncelleme yapacagim. Bu islem sabir isteyen, ve herkesin yapabilecegi bir islem degil bunu soylemek isterim. Doktorun cok fazla deneyim sahibi olmasi gerekiyor. Benim skarlarim bu isleme uygundu ( ice pick skar) islem sonrasi cildinize cok iyi bakmaniz gerekiyor
Eklentiler
Son düzenleme: