• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt yolma

meraklimelahat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
44
3
36
26
Merhaba arkadaşlar. Benim rahatsızlığım sivilcelerim ve vucudumda oluşan yaralar ile ilgili. Öncelikle sivilcelerimi sıkmadan duramıyorum. Sabah uyanır uyanmaz ve gün içinde zamansızca ayna karşısına geçip yoluyorum. Yüzümde lekeler kaldı. Güneşe çıkmaya denize gitmeye utanıyorum. Makyajsız dısarı cıkamıyorum. Ayrıca vucudumda cıkan yarayı ufacık bile olsa koparıyorum kanıyor ve daha büyük yara haline geliyor. Boynumun altında göğsümde 1 yılı aşkın geçmeyen yaralarım var. Ayrıca dudaklarımı yanaklarımın içlerini de ısırıyorum ve kanatıyorum. Aft gibi acıyan yaralarla yemek yemeğe alıştım. atakların süresi değişiyor bazen 5 dk bazen yarım saati buluyor. Çok yol denedim. Dermatologa gittim ilaçlar etkili ancak fayda etmiyor cunku olan tedaviyi kendi elimle mahvediyorum. Özel kliniklerde cilt tedavisi aldım işe yaramadı. Psikologa gittim 6-7 ay. Yine sonuç alamadım. Denemediğim yöntem kalmadı. Yarın için Devlet hastanesinde psikiyatriden randevu aldım sizce sonuç verir mi?
(Stresliyim denebilecek herhangi bir durumum yok hayatımdan gayet memnunum ve mutluyum)

Bende de var ama daha bir sürü şey. Birbirimize destek olabilir miyiz burdan? Ben kendimi diğer insanlardan farklı ve tuhaf hissediyorum. Bu yaz hiç denize gitmedim her zamanki gibi. Artık kendimden nefret ediyorum.
Merhaba, uzun zamandır siteye girmiyordum bu yüzden mesajını görmedim. Neler yaşıyorsun anlatabilirsin tabiki de destek olmalıyız birbirimize

Back