Cilt yanığı

idea_good

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
2
0
arkşlar sizden yardım istiyorum cildim güneşten yanmış cok karamışım dudak üstüm cok kötü gönuyordu bende tonikle açmaya çalışırken tonik dudak üstümü yaktı derinin bir bölümü kalkmış doktorun bana verdiği pomat ve merhemi kullanıyorum amaşuanda bir gelişme yok ya orda yanık izi kalırsa arkşlar cok kötuyüm yardım istıyorumm .mafoldumben

Yılmadan doktorun verdiği ilaçları kullan. Bir de güneş koruyucusu al. Tonikmiş, maskeymiş ertele biraz. İz kalmaması için bir sürü yöntem var artık. Lazer, kimyasal peeling vs. Çok takma kafana, düzelir.

canım güneşe çıkmamaya dikkat et bir süre... güneş koruyucu krem sür...
hatta bilgisayar ekranı karşısında bile güneş koruyucu kullan... benim de göz altım da öyle bir yanık izi olmuştu... estetik cerrah söylemişti...

bir de tahriş olmuş hali geçince elma sirkesini sulandırıp pamukla silebilirsin... yanık izi yeni ise etkili oluyor...
ama suyu az koyma ; elma sirkesini sürme işlemini de çok da abartma... günde 1-2 kez yeterli... geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…