Sivilceli Ciltler Cilt yağlanması için çözüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Merhaba,

Ben bir çok kez cilt yağlanması şikayetiyle doktora gittim. Her seferinde temizleme ürünü olarak,Sebemed serisi yazıldı reçeteye. Şu ana kadar kullandığım kremlerin hesabı yok. Benzamycin,tretin,imex... Aklınıza ne geliyorsa hepsini kullandım.

Şu ana kadar hiçbiri bir etki yaratmadı cildimde. Çünkü benim asıl şikayetim sivilcelerim değil. Cildimdeki gözeneklerin büyük olması ve cildimin aşırı yağlanması.

Bu şikayetlerle doktora 1 ay önce tekrar gittim. Kadın ne kullandığımı sorduğunda saydım durdum ilaçları. Temizlik için deyince,sebamed,kükürtlü sabun,bebe ürünlerini saydım tabi tecrübeliyim artık ne vereceklerini biliyorum.

Tuttu bana yine o kremlerin bi değişiği olan Eritretin Krem ve Benzalin Krem verdi. Hiç bir faydasını göremedim. Allah aşkına kızlar o kremler saçımın yağlanmasını engeller mi? He saçlarım için de Konazol Şampuan verdi. Görseniz küçücük şampuan ne köpürüyor,ne güzel kokuyor. Ve saçlarım uzun şişe 2 kullanışta bitti.

Hap istediğimde hap veremeyeceğini çünkü beyaz tenli olduğumu,güneş ışınlarının cildime zarar vereceğini falan söyledi...
Önermiyorum hapları dedi. Burada biraz araştırma yapınca Roaccutane'ın zararlarını okudum.

Bugünlerde tekrar kontrole gideceğim. Bu sefer hap verecek umarım.

Benim merak ettiğim. Cildi böyle yağlı olupta bu sorundan tamamen kurtulan var mı? Bakım olur,ilaç olur... Veya bu şikayetten hap kullanıp zararını gören var mı?

Son düzenleme:
androjen ve testesteronun fazladır onları düşürdünmü ne saç derin ne cildin yağlanır. birde bağırsakların düzenli çalışırsa parlar cildin.

Son düzenleme:
Back
X