Lekeler, Çiller cilt tonu bozuklukları yaşayan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
ya benm cildim normal ama nedense dudak üstü ve göz çevremde yanağındaki tondan bı ton koyu duruyor neden anlamıyorum cilt bakımıda yaptırıyorum inanın çok dikkat edıyorum ama bu sorundan bir türlü kurtulamıyorum.sırf bu yuzden makyaj yapıyorum bitkisel çözümleriniz yada krem önerileriniz var mı bayanlar?

Bayanlar yokmu bu konuda bır fkrı olan benim için gerckten çok önmlide ne yapılabılır bılmıyorm yöntemler neler cilt tonu bozuklukları ıcın

canım çoğu insanın o bölgeler daha koyudur. şayet esmer veya buğday tenliysen bu daha belirgin olabiliyor. bence çok takma kafana.
bi de beyazlatıcı kremler var bunları bölgesel olarak kullanırsan aradaki farkı kapatabilirsin. ben arap kızını kullandım. evet bir beyazlık sağladığı doğru ama geçici. yani makyaj yapmak istemiyorsan cildine uygun bu tarz bir krem kullanabilirsin.

hm anldım cnm sağol yok ya yazın makyaj yapmayı pek sewmıyorum bırde denız kenarında vakıt gecrceksem hoş olmuyo sıcakta oyuzdende bu ton bozukluklarını haletmek ıstıyorum doktora da gıdıcem ama ne bılm( evet bugday tenlıyım..sey dıye dusunuyorum aslında yıne cılt bakımı yaptrıp sonrada solryuma gıtsem kapanr mı?

solaryumu hiç önermiyorum,farkı belirginleştirir. mutlaka çok yüksek faktörlü güneş kremleri de kullan canım

aynı sıkıntıyı bende yaş ıyorum denemediğim ürün kalmadı
sanırım benimki genetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…