Cilt Bakımı Ürünleri cilt tipinize göre iyi gelen ürünleri burada paylaşalım...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ygm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
20
0
benim cildim karma ve doğru düzgün bir ürün bulamadım.. şimdilik bitkisel yağlarla nemlendiriyorum cildimi o da bir tarafa iyi gelirken diğer tarafa iyi gelmiyor kuru tarafı nemlendirirken yağlı tarafı iyice yağlandırıyor... tavsiyelerinizi bekliyorum sizin en memnun kaldığınız yöntemler neler... burada paylaşalım...opuyorumnanaktan

sorununu çok iyi anlıyorum benim de öyle.kuruyan yere hakiki zeytinyağını yumuşakça pamukla sür diğer yerlere yağ sürme.yatmadan 2 saat önce yap hiç silme emer.:79:sorunlu olduğu dönemlerde hiçbir şeyle temizleme çok yağlı olan yerleri sabunla nazikçe yıka.en faydalısı bu gerisi yalan..ama bir de vichy nin parabensiz(petrol içerikli madde) olan bi nemlendiricisi var bakalım deneyip size belirtirim 2 hafta sonra.YAĞLI CİLT PROBLEMLERİNE KARŞI ÜÇ ETKİLİ BAKIM TEK DOKUNUŞLA ÜÇ PERFORMANS diye vadediyor NORMADERM ismi sakın ben denemeden alma sonucu belirticem.vadedilenlerin çoğu olmuyor o bakımdan bi bakalım...:80:

vıchy markasının Normaderm serisinden tri activ nemlendiriciyi kullandım 3 şey vadediyor.nemlendirme-gözenekleri küçültme- matlaştırma yağlı ciltler için.Ama nafile 2 haftadır kullanıyorum tık yok ayriyeten küçük sivilceler çıkardı ki hiç yoklardı kendileri .Amaaaann diyorum ya en iyisi hiç bişi sürmemek sabunla nazikçe yıkamak en önemlisi hazır gıda yememek..sipor yapmak uyumak..:

epilixir ipek kese ye bakın netten faydalarına .. Tavsiye ederim....hollyherbs.com

biodermanın sebium temizleme ürünlerinden çokkk memnunumm cildin yağ dengesini düzenleyen ürünler ben en son sabununu aldım çok memnunum

selam herkese,

şu aşağıda sıraladıklarımın hepsi bana iyi gelen ve uzun yıllar kullanmayı planladığım şeyler. burada da paylaşmak istedim.

cilt tipim: karma, aknesiz, 1-2 büyük gözenek haricinde bir derdi olmayan kırışıksız düzgün bir cilt. yaşım da 31

temizleyici: olay total effects yüz yıkama jeli (salisilik asit iyi bişey kızlar)
tonik: kendi imalatım yeşil çaylı, elma sirkeli tonik
gündüz nemlendiricisi: yazın bepanten krem, kışın olay regenerist micro sculpting cream
güneş kremi: la roche posay anthelios xl loting spf 50
gece nemlendiricisi: olay regenerist micro sculpting cream
göz kremi: dermalogica total eye care with spf 15
peeling: the body shop vitamin c microdermabrasion
serum: paraya kıyıp aldığımda estee lauder advanced night repair
maske: clinique deep clean mask, tek kullanımlık salyangoz özlü maskeler, ara arada ballı maya ve yoğurt limon karışımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…