Cilt tipime uygun doğru temizleyicileri nasıl bulabilirim?

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
ya benim cilt tipim normal aslında ama bazen karma oluyor ben nasıl ve hangi ürünleri kullanmalıyım bir türlü karar veremiyorum=(( şuanda yanağımda sivilceler ve bıraz lekeler var çok moralim bozuldu ne yapmalıyım

Cilt tipime uygun doğru temizleyicileri nasıl bulabilirim?

ya benim cilt tipim normal aslında ama bazen karma oluyor ben nasıl ve hangi ürünleri kullanmalıyım bir türlü karar veremiyorum=(( şuanda yanağımda sivilceler ve bıraz lekeler var çok moralim bozuldu ne yapmalıyım

Çok yararlı bi konu olmuş,eğer paylaşımlar artarsa
Benimde cildim yağlı,akneye meyilli,siyah noktalarım var
Bende günlük temizliğini nasıl yapacağımı bilemiyorum

tatlı bu biraz da deneme yanılma yöntemiyle halledilebilecek bir iş... çünkü ürünleri kullandıkça neye ihtiyacın olduğunu ya da hangi şeylerden hoşlanmadığını zaman içinde öğreniyorsun... ama bence dermokozmetik ürünlerini incelemelisin... genelde eczenelerde satılıyor

ya ınan tatlım denemediğim sey kalmadı bı bakıyorum çok ıyı geldiğini dusunuyorum ama ertesi gun bu dusuncelerimde yanıldığımı görüyorum okadar garip bı durum ki bu=(( ama niveanın ürünlerinden genelde çok memnun kaldım dıyebilirm.sadece bu sefer cildimde sıvılcelerim arttı yağlı cılt tonu olarak mı tercıh etmelıyım onu bılemıyorum acıkcası:/

bende yararlı olcağını düşündüğüm içn paylaştım ama kızlrda ses seda cıkmıyor malsef..

Son düzenleme:

canım bi ürünü 1gün deneyerek iyi gelip gelmediğini anlayamazsınki..biraz devam etmen gerek..cildin normal ya da yağlıya dönük karma sanırım.yanaklar kuru, alın burun çene sıcaklarda terliyor genelde heralde..yağlanma aşırı olmuyor sanırım o nedenle alkolsüz ürünleri tercih et öncelikle..tonik,jel,nemlendiricin cilt tipine uygun olsun haftada bir maske ve peeling yap..sana birkaç ürün tavsiye edeyim ama yinede bi uzmana danış büyük kozmetik mağazalarındakilere de danışabilirsin..

yüz yıkama jeli ve peeling jeli

neutrogena pembe greyfurt serisi peeling jelinin içinde minik granüller var..eger gözeneklerin çok açıksa mavi ambalajlısı var onu öneririm..granüllü ürünleri üzerinde hergün kullanılanilir dense de kullanma cildine zarar verebilir..temizleme jeli de alkolsüz.. bunlar ödüllü ürünler

tonik

maske (ben bundan çok memnunum)

nemlendirici

bu tarz ürünler kullanabilirsin..1-2 hafta düzenli kullanmdan sonra farkı görürsün..

canm benm çok tesekkr ederim gerckten bu önerilere ihtycm vardı=)

Bende hep cildimi yağlı sanardım kurutmak adına ne varsa hep kullanmışımdır ama hiç işe yaramadı.

Geçenlerde avmde geziyordum bir kozmetikçiye denk geldim cilt analizi yaptı kendimi kamerada görünce şok oldum derimin altı 80 yaşındaki teyzelerin suratı gibi kupkuru bildiğiniz iğrenç bir durumda.( yaşım 17 ) Tabi bedavaya bakarlar mı hemen reklam yaptılar dermokil falan diye.

Eve geldim anneme anlattım evde o krem var dedi. Ben suratımı gece kükürtlü sabunla yıkıyorum yatıyorum sabaha hafif yağlı bir görünüm oluyor ardından sabah soğuk suyla yıkıyorum ve dermokil nemlendirici krem sürüyorum şuan işe yaradığını düşünüyorum ama cildimin altı ne durumda hiç bilmiyorum. Cildiyeciye görünmeli miyim sizce ?

hadı ya canım aslında bı git bakalım cildiyeciye daha iyi inceleyip sana en yararlı olanıda tavsiye edebilir.bende düşünüyorum gitmeyi çok sıkıldım inan.gerçkten denemediğim ürün kalmadı nivea ve lorealın urunlerınden bıraz memnun kaldım devam ediyorum yine kullanmaya..doktra gttkten sonrada onun önerilerine göre hareket edıcem bakalımm..

aynı Durumdan yakınıyorum cildim nedir anlamış deyilim yağlımı karmamı kurumu?
peki analiz nasıl etirebilirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…