Sivilceli Ciltler Cilt tipim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asdasdasd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
20
0
arkadaşlar benim alnım burnum ve çenem çok yağlı ama sivilcelerim yanaklarımda
benim cildim karma mı oluyor yağlı mı ? CADIARZU

bendede aynı durum söz konusu cözemedim gitti bi karma gibi geliyor bi yaglı kaydirigubbakcemile3

Şu an benim de aynı.
Cilt uzmanına göre kuru ve çok hassas'dı cildim, dı diyorum senelerdir bi uzmana göstermedim.
Çok kuruydu, iyi nemlendirmezsem pul pul olurdu falan. Şimdi yanaklarımı sivilceler bastı ve alnım burnum yağlı, benim sivilceler ve bu yağlı durum hormonlarla alakalı, pcos hastasıyım. Tedaviye ara vermiştim tekrar başladım.
Diyeceğim o ki, cilt tipi zamanla değilmez heralde, sizin de hormonel olabilir, yanaklarda olan sivilceler genelde buna yoruluyor.

arkadaşlar sağolun
peki imex krem ve tretin krem reçetesiz satılabiliyor mu :çok üzgünüm:

cildinle ilgili sikayetlerin benimki ile aynı durumda cnm imex kullandım ama yaglı olan kısımlarımı (burun alın ve cenemi) pütür pütür yaptı diger kısımlarda biraz işe yaradı ama minik minik sivilceler yapınca bırakmıstım umarım sendede aynı durum söz konusu olmaz

yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sönmüş sivilcelerin uçlarını beyaz beyaz yaptı büyüdü ve bazıları yok olmaya başladı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…