Sivilceli Ciltler Cilt temizliği

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zalimkir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
150
0
selamlaaaar

kızlar sorunum şu; ben cilt için hiçbişey kullanmıyorum yaşım 24 cildimde karma galiba ya suratım sürekli pul pul dökülüyo tek yaptığım şeyde iki günde bir banyo yapıp yüzümü sıcak suyun altında ovmak bildigin kalıp kalıp soyuluyor yüzüm neden böyle yaaa yanak çevremdede kırmızı benek benek sivilce izleri var genç yaşta böyle görünmek istemiyorum... sizden istediğim şu kullandığınız cilt temizleme nemlendirme ne bilim işte öyle şeylerde hangilerini kullanıyorusunuz???? en çok işe yarayanı gidip alıp artık yüzüme günlük bakım yapmak istiyorum yumuşacık yüzüm olsun artık yüzüm bildigin talaş gibi. biriyle yanaktan opusunce falan ay yuzun ne kuru nemlendırıcı sur dıyo o derece bellı yanı:26: malum yüzümüz çok önemli güzel gorunmek istiyorum siz cilt temizliginiz icin neler yapıyosunuz kızlar????
lutfen taşınmasın konum bu benim derdim çünkü

Şekerim benimde yanaklarda sivilce izlerim var onlar için dermotoloğa gitmelisin. Onun dışında günlük bakım için diyorsan. Temizleme sütleri var canım alıp onlardan kullanabilirsin tabi cilt tipine göre almalısın (alnın burnun çenen yağlıysa yanaklar kuruysa karma yapı) onun dışında temizleme jeli kullanmalısın akşam yatmadan önce yine onun dışında nemlendiriciler var tabi gidip bir eczaneden alırsan daha sağlıklı olur şekerim. Temizleme sütünü her hangi bir free shoptan ve ya kadınlar için o tarz satan yerlerden alabilirsin. Temizleme jeli ve nemlendiriciyi eczaneden almanı öneririm en azından cildini görüp ona göre verirler. Bende temizleme jeli kullanıyorum canım birde makyaj yaparsam çıkartmak için temizleme sütü.

benim cildimin cok guzel ve pürüzsüz oldugunu soylerler, yaptiklarima gelince 2 gunde bir peeling yapiyorum, zeytin yagi ve sekeri karistirarak, ne kadr iyi yapiyor bilemezsin, ve her banyoda keseleyip ciktikdan sonra krem sürüyorum.
gece yatmadan oncede yillardir limon sürüyorum oyle yatiyorum.

Benim cildimde aynen anlattığın gibiydi...Kuruluktan ve soğuk havalardan kötü oluyor bu mevsimlerde...Öncelikle cildin kuru olduğu için kesinlikle ama kesinlikle jel kullanmamalısın bu yüzünü daha kötü yapar...Günlük yapman gereken temizleme sütüyle cildini temizlemek tonik sürmek ve nemlendirci krem kullanmak...Marka konusunda her marka her insanda farklı tepki gösteriyor ben nivea kullanıyorum memnunum...Ha haftada birde peeling yaparsan çok iyi olur...

ozon yagini kullaniyorum...
ama onunda sahteleri var orjinalini bulmak gerek sanirim..
güzel yumusak ediyor...
ne yapacagini bilmem ama ben yaptikalrimi söyleyim..
cildim skilassin diye
elma ve salataligi rendeleyp buz kaliplarina koyuyorum üzerine soda gezdirip donduruyorum
her aksam (tabiki bazen yapmiyorum ) eriyene kadar yüzümde gezdiriyorum posasinida iyice sürüyorum yüzüme..
greyfurtu dilimliyorum bitanesini alip yüzümüde gezdiriyorum suyu cikiyor tabi ki iyice masaj yapiyorum 5 dk sonra bol suyla yikiyorum yüzümü
dogal tonik oldugunu duymustum..pudrali tonigim var ama simdi dogal yapiyorum..
nemlendirici önemli ama yüzüme uygun bulamadim ne aldiysam ya sivilce yapti ya kizarililik yapti vishy özellikle göz altida nemlenricide pek isime yaramadi,sonrada olaz(tr de olay sanirim sanirim)bio olanalrindan kullandim yine iyi gelmedi
simdi normal bir markanin diadermine nin nemlemdirici ve göz altini kullaniyorum,genelde göz altini kullaniyorum 25 yas üstü
ama sana önerdigim en dogal sey gül suyuyla yüzünü temizle güzelce sonra ozon yagi alirsan onu kullan cildin nemlencektir...cildinde dökülmeler oluyormus nemlendirici sart cilp tipine uygun olanini...
kuru ciltlerin yipranmasi daha cabuk oluyor..
bilmiyorum simdilik bunlari yapiyorum..sen öncelikle cildini nemlendirmeye bak sivilceler icinde elma rendesini sür canim

canim limonu ne icin kullaniyorsun,böyle yapisik olmuyor mu yatarken sürüyorsun sabah kalknca yikiyorsun sadece suylami
birde cildini kurutmuyor mu?

canim limonu ne icin kullaniyorsun,böyle yapisik olmuyor mu yatarken sürüyorsun sabah kalknca yikiyorsun sadece suylami
birde cildini kurutmuyor mu?

sivilce olusumuna izin vermiyor , siyah noktalari yok ediyor. yatmadan once sürüp sabah kalkinca ilik suyla yikiyorum. Bende kuruluk vb olumsuz etkiler gostermedi.

Benim de cildim karma idi hic sivilce problemi ile karsılasmamıstım.
İlk, 3 sene önce bas gösterdi 2-3 tane falandı bugün ise, iki yanagım da aynı sekilde hatta bazen daha da cogalıp ceneme dogru yayılıyorlar.
Arada bir kayboluyor gibi siliklesiyorlar tam gecti diyorum, tekrar geri geliyorlar..
Minik benek benek kırmızı noktacıklar halindeler.
Simdi ise, cildim yaglı! :44: (Yani doktor öyle söyledi)
Bir takım ilaclar verdi insallah bir faydasını görürüm.

ayni problem bendede var.. larma cilde sahibim ve arti olarak yanaklaim kuru oldugu halde altinda yaglar birikiyo sinir oluyorum. bide simdi egzama problemim cikti... bende bilmiyorum artik ...

aynı probleme sahıbım benek benek.. yanaklarımda.. hangı ılaclardan verdı??
ayni problem bendede var.. larma cilde sahibim ve arti olarak yanaklaim kuru oldugu halde altinda yaglar birikiyo sinir oluyorum. bide simdi egzama problemim cikti... bende bilmiyorum artik ...

benimde yanaklarım kuru

aynı probleme sahıbım benek benek.. yanaklarımda.. hangı ılaclardan verdı??

benimde yanaklarım kuru

Yasın kac olursa olsun önce en basit ilaclardan baslıyorsun bunu farkettim..
İmex verdi bir tane antibiyotik ve benzalin diye bir krem cildimi acayip kuruttu ve pul pul döktürdü bastan, faydasını gördüm mü? diyemeden bazı sebeplerden dolayı tedavimi kestim yani sivilce düsünecek durumda degildim canım..

Suan hala mevcutlar..

Son düzenleme:
olmayinca olmuyo valla bende 2 aylik antibiyotik kullanyiorum ama yok iflah olmadi eczaneye gittim bi kac kren fln verdi oda ise aramadi DÜZENLI kullandigim halde... artik yaglardan fln medet umuyorum

bol su içmek cildin en iyi ilacı.ben kışın pul pul olan yerlere yanaklarıma burun kenarlarıma daha yağlı bir menlendirici diğer bölgelerime çeneme alnıma su bazlı kunanıyorum.

Benim cildim aslında yağlıdır ama bu aralar havalardan mı ne çok kurudu, nemsiz kaldı. Eczaneye gittiğimde avene in nemlendirici maskesini önerdiler, bütün cilt tiplerine uygun olduğunu söylediler. Gerçekten baya nemlendirdi yüzümü sen de deneyebilirsin canım inş memnun kalırsın =) Soothing Moisture Mask - Avène

mümkünse gece bakımlarınızı daha erken saatlerde yaparsanız cilt kendini yenilemeye başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…