benim cildimin cok guzel ve pürüzsüz oldugunu soylerler, yaptiklarima gelince 2 gunde bir peeling yapiyorum, zeytin yagi ve sekeri karistirarak, ne kadr iyi yapiyor bilemezsin, ve her banyoda keseleyip ciktikdan sonra krem sürüyorum.
gece yatmadan oncede yillardir limon sürüyorum oyle yatiyorum.
canim limonu ne icin kullaniyorsun,böyle yapisik olmuyor mu yatarken sürüyorsun sabah kalknca yikiyorsun sadece suylami
birde cildini kurutmuyor mu?
sivilce olusumuna izin vermiyor , siyah noktalari yok ediyor. yatmadan once sürüp sabah kalkinca ilik suyla yikiyorum. Bende kuruluk vb olumsuz etkiler gostermedi.
aynı probleme sahıbımBenim de cildim karma idi hic sivilce problemi ile karsılasmamıstım.
İlk, 3 sene önce bas gösterdi 2-3 tane falandı bugün ise, iki yanagım da aynı sekilde hatta bazen daha da cogalıp ceneme dogru yayılıyorlar.
Arada bir kayboluyor gibi siliklesiyorlar tam gecti diyorum, tekrar geri geliyorlar..
Minik benek benek kırmızı noktacıklar halindeler.
Simdi ise, cildim yaglı! :44: (Yani doktor öyle söyledi)
Bir takım ilaclar verdi insallah bir faydasını görürüm.
ayni problem bendede var.. larma cilde sahibim ve arti olarak yanaklaim kuru oldugu halde altinda yaglar birikiyo sinir oluyorum. bide simdi egzama problemim cikti... bende bilmiyorum artik ...
aynı probleme sahıbımbenek benek.. yanaklarımda.. hangı ılaclardan verdı??
benimde yanaklarım kuru