Arkadaşlar cilt tipim karma fakat t bölgesi hariç yüzüm ve boyun bölgem "aşırı kuru".banyoda yüzümü, boynumu sabunlu bezle temizliyordum.bilirsiniz cilt kuruyunca kabuk kabuk oluyor ve köpürte köpürte sabunlu bezle yıkmazsam o pürüz hissinden kurtulamıyordum.ama bu sefer de kızarıklıklar oluşmaya başladı.cilt bakım ürünleri hakkında pek bilgim yok.sizden şu konularda yardım bekliyorum:
*banyoda da kullanabileceğim sadece yüz/boyun bölgesine özel duş jeli tarzında(sabuna alternatif) bir ürün var mı?
*şu an nemlendirici dışında birşey kullanmıyorum.artık bilinçli bir şekilde günlük bakımımı yapmak istiyorum.jeller, tonikler,temzileme kremleri vs bir sürü şey var, içinden çıkamadım.dediğim gibi cildim karma olsa da daha çok kuru ve hassas cilde dönük.
hadi kızlar bana bildiklerinizi öğretin.

*banyoda da kullanabileceğim sadece yüz/boyun bölgesine özel duş jeli tarzında(sabuna alternatif) bir ürün var mı?
*şu an nemlendirici dışında birşey kullanmıyorum.artık bilinçli bir şekilde günlük bakımımı yapmak istiyorum.jeller, tonikler,temzileme kremleri vs bir sürü şey var, içinden çıkamadım.dediğim gibi cildim karma olsa da daha çok kuru ve hassas cilde dönük.
hadi kızlar bana bildiklerinizi öğretin.