cilt temizligi için önerilerinizi bekliyorum

• Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi
P

pembe_bal10cuk

Ziyaretçi
ben cildime pudra ve fondoten kullanmıyorum :nazar:
canım istemedikçe yada özel günler haricinde
kozmetik ürünleri kullanmayı çok sevmiyorum:1closedeyes:
cildimi günlük temizlemek için hangi ürünü kullanmalıyım
tonik gibi temizleyici tavsiyeleriniz varsa marka olarak yazarmsınız

oriflame nin tonigini kullanıyorum ama daha iyi bi ürün varsa yazarmısnız

Canım eğer cildin yağlıysa lavanta senin için doğal bir tonik olacaktır. Bir de Neutrogena'nın alkol içermeyen toniği var, onu da tavsiye ederim. Cildin kuruysa eğer nemlendirici özelliği olan temizleme sütlerini kullan, bunun için de sana Diadermine'i öneriyorum.

teşekkürler canım cildim yaglı biraz
temizlik için istiyorum sadece zaten

dalin şampuanla yıkıyorum, nemlendiricimü sürüyorum bu kadar.Cildim çok kuru olmasına rağmen böyle yapmadan temizlenmiş hissetmiyorum ayrıca dalinde sabun gibi kurutmuyor.

dalin şampuan mı sabun degil mi

yok canım sabun değil,sabun illaki kurutuyor cildimi çünkü, şampunı daha güzel, bebeklerinde saçını yıkarken yüzü yıkanmıyor mu zararlı bişi değil yani.Ben yüzümü köpük köpük yıkamadan temizlik hissini yaşayamadığım için dalin şampuanı kullanıyorum. Bu bilgiyi de bu siteden öğrenmiştim zaten.Sonra arkadaşlarıma da söyledim Onlarda kullanıyor.

saol lavanda bugün alıp deniycem

merhaba arkadaslar, bende fazla makyaj yapmıyorum ve uzun süre yüzümü yıkamak için çeşitli ürünler kullandım. aslında nivae nın yüz temizleme jelinden oldukça memnundum fakat bir arkadaşım 'zaten makyaj yapmıyosun , kozmetik şimdi iyi gibi gelir ama ilerde cildini hızla yaşlandırır ' dedi korktum kullanmayı bıraktım , yine başka arkadaşlarımın tavsiyesi ile johnson&johnson'ın bebe sabunları var onları kullanmaya başladım. fakat geçen gün okuduğum bir makalede her insanın kendi yaş grubundaki ürünleri kullanması gerektiğini okudum. ne yapıcam bilmiyorum :1no2:
bu konuda bilgisi olan var mı acaba? ne tür ürün kullanmak iyi olur? tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba? şimdiden çok tesekkür ediyorum..
sevgiyle a.s.

ben cildime pudra ve fondoten kullanmıyorum :nazar:
canım istemedikçe yada özel günler haricinde
kozmetik ürünleri kullanmayı çok sevmiyorum:1closedeyes:
cildimi günlük temizlemek için hangi ürünü kullanmalıyım
tonik gibi temizleyici tavsiyeleriniz varsa marka olarak yazarmsınız

doğal gül suyu kullanabilirsin. hiç katkısız hem de güzel temizleyici ve nemlendirici

Son düzenleme:
neutrogena cilt temizleyicim,memnunum.
neutrogena alkolsüz tonikte çok güzel, su gibi bi yapısı var.
bide dermalogica var, oda çok güzel ama biraz pahalı...

benim cildim yağlı bioderma sebium h2o kullanıyrm eczacının tavsiyesiyle çok memnunum bende sadece göz makyajı yapıyrm o yüzden boş yere yüzümü yormak istemiyorum jellerle filan.sabah akşam onunla siliyorum tonik şeklinde zaten.ama haftada 2 kez kil maskeside yaparım mutlaka.bana yeterli geliyo kaydirigubbakcemile2

cildin yağlıysa siyah nokta gibi problemlerin varsa derinlemesine temizleme özelliği olan yüz yıkama jellerinden kullanmanı tavsiye ederim. neutrogena deep clean, loreal pure zone vb. 15 tl civarında olan ürünler. yıkadıktan sonra biraz kurutabilirler ama gerçekten gözenekleri iyi temizliyor bu tarz ürünler. bir de dikkat edilmesi gereken bir durum var sivilce varsa içinde peeling olan yüz yıkama jellerini almayın. toniktense yüz yıkama jeli daha önemli öncelikle onu alın ve aksatmadan sabah akşam yıkayın. durumunuz varsa yine cilt tipinize uygun tonik ve nemlendirici de alın mutlaka. ama gülsuyu da tonik olarak kullanıldığında birçok cilde iyi geliyor. tabi burda gül suyu mu aldınız yoksa gül kokan su mu aldınız ona dikkat edin.:eek:lmaz: hakiki gül suyu almalısınız. o da 5 tl civarıdır ortalama bir yerde. genç ve sorunsuz bi cilde sahipse pek makyaj yapmayan biri için bunlar yeter de artar bile

gül suyu cok tavsıye edılıyor ama etkılı degıl

ben md formulations derim. cilt temizliği için temizleme sutu var sanirim cesidi var. ben karma ciltler için olanini kullaniyorum tek kelimeyle MUHTEŞEMM!! fiyatı market ürünlerine göre biraz yüksek ama kızlar değer bu ara md urunlerinde turkiyede dağitim sıkıntısından dolayı piysada zor bulunuyor. abd patentli bi urun. cildi makyaj atıklarından temizlediği gbi bir kac gun icinde siyah noktalarda azalma ve gozeneklerde kücülme oluyo.ben 90 tl ye buldum. harika bir urunnolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

ben clean clearın bi toniğini kulalanıyorum çok da güzel.

cildin yağlıysa, yağı dengelemesi için acnecinamide oil control cleansing gel ile temizliğini yap.
yağlı değilse, neutrogena deep clean nazik bir temizleme yapar, yağlı normal ciltler için olanıyla temizliğini yap.
biraz fazla yağlıysa, siyah noktaların varsa, veya derinlemesine temizlik istiyorsan garnier saf ve temiz derinlemesine temizlik jeli siyah noktalarını çıkartarak temizler, acnecinamide gibi sebum üretimini kontrol etmeye yardımcı olur.
çok kuruysa nemlendiricili bir ürünle temizleyebilirsin tatlım..

Son düzenleme:
amway in ballı gliserinli sabunu da süper ya,şimdi bulamıyorum ama
nette doğal sabun satan bi çok site var ordan ballı sabun sipariş ettim cildim karma bu arada

X