Portakal ve beyaz kil yüz maskesi yağlı cildi çabuk temizleyecek, canlandıracak ve daha güzel yapacak. Portakal, vitamin C dolu bir meyve. Vitamin C ciltte kolajen üretimini artırıyor. Bu cildi daha genç ve parlak tutmaya yardım ediyor. Portakal gözenekleri temizleyecek, sivilce olmamasına yardım edecek.
Beyaz kil cildi çok hassas ve kurutmadan temizliyor.Ölü deriyi atıyor, gözenekleri temizliyor ve sıkılaştırıyor. Cilde sağılıklı görünüm veriyor ve çok iyi besliyor. Portakal ve beyaz kil mükemmel bir yüz maskesi oluyor :)
Portakal ve beyaz kil maskesi nasıl yapılır?
- 4 tatlı kaşığı portakal posası
- 4 tatlı kaşığı beyaz kil
Benim eşim portakal suyunu posasız seviyor, onun için portakal suyu yaptıktan sonra portakal posası kalıyor. Ben onu atmıyorum ve maske için kullanıyorum :)
NOT: Eğer ciltte kırılmış yer varsa cildi biraz kaşındırabilir. O zaman cildi daha çabuk temizleyin.
Orange pulp and white clay face mask is perfect for oily skin. It will clean your oily skin, refresh it and just will make it nicer.
Orange fruit is full of vitamin C.Vitamin C increases collagen production of the skin. So it helps to keep our skin young and glowing. Orange cleans your pores and prevents pimples and infections.
White clay gently cleans skin without drying it. It cleans dead skin, brightens and tightens your pores. Gives nice glow to the skin. Orange and white clay become very nice face mask.
How to make orange pulp and white clay
mask?
- 4 teaspoon of orange pulp
- 4 spoon of white clay
My husband likes orange juice without any orange pulp in it. So when I am making orange juice I do not throw orange pulp, I use it for making this mask :)
ALINTIDIR