Cilt sorunu

premsesfiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
3
0
25
Merhaba annem kendini bildi bileli kırmızı ciltli aslında olay şöyle başlamış dedem onun boynundaki kolyeyi görüp sinirlenmiş çekip koparmış o gündem beri cildi çok hassas.Ne kullansa yaramadı .Gitmediği doktor kalmadı.Pembe her şeye kızaran bir cildi var.Sahte hiçbir şey takamaz kızarmaya başlar.Benzer durumu olup geçiren var mı annemi mutlu etmek istiyorum.Çok takıyo hep cildini soruyor bugün iyi mi diye ama her zaman aynı cildi

Evet, bir çok şey denemiş olduğuna göre doktorların teşhisi vardır mutlaka. Sadece kızarıyor mu? Kabarma, sivilce gibi şeylerde çıkıyor mu? Sadece bijuteri ürünlerine mi böyle reaksiyon gösteriyor? Altın, gümüş, çelik ürünler kullanabiliyor mu?

Gül hastalığı deniyor sanırım. Çaresiz bir durum değil bildiğim kadarıyla. Dikkat etmesi doktorun tavsiye ettiği ürünleri kullanması gerekiyor

Bende sahte takı takamıyorum ve cildim aşırı hassas biri şaka anlamında sıksa bile ya da bastırsa hemen kızarır hassas ciltli olmak büyük sorun maalesef

hastalığının tam adi ne?
eger bilirseniz ona göre araştırma yapabilirsiniz.
benim arkadasimda da vardi rose miydi adi yaniltmayayim. biraz arastirdik stres ve beslenme kaynakli oldugunu öğrendik. derin bir yemek yasagi listesi var. onlari kesince gercekten de kirmizilik geciyor. ama yoğun doneminde dikkat etmeyince tum cildi pespembe benek benek oluyor

E bende imitasyon takı takamam hayatta hemen tahriş olur cildim. Altın takı alıp hediye edin mutlu olmasını istiyorsanız

sicak ve soguk dustan uzak durmasi lazim ,saracoglunun incir cekirdegi yagini alsin bir gecede bir sey kalmiyor birde isterse supürge tohumunu doktoruna sorup kullanabilir bende ikiside ise yarar kidemli bir gul hastasi olarak beneklenmeye karsiyim

sordum ismi rose'mus.
iletetim, o da sana tesekkurlerini iletti :)
buradan ben de diger roselara su chatgpt yasakli yemek listesini ileteyim. en azindan kisa bir sure denesinler - yararini gorurlerse beslenme stilini degistirirler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…