- 31 Ekim 2024
- 3
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi premsesfiona
E bende imitasyon takı takamam hayatta hemen tahriş olur cildim. Altın takı alıp hediye edin mutlu olmasını istiyorsanızMerhaba annem kendini bildi bileli kırmızı ciltli aslında olay şöyle başlamış dedem onun boynundaki kolyeyi görüp sinirlenmiş çekip koparmış o gündem beri cildi çok hassas.Ne kullansa yaramadı .Gitmediği doktor kalmadı.Pembe her şeye kızaran bir cildi var.Sahte hiçbir şey takamaz kızarmaya başlar.Benzer durumu olup geçiren var mı annemi mutlu etmek istiyorum.Çok takıyo hep cildini soruyor bugün iyi mi diye ama her zaman aynı cildi
sicak ve soguk dustan uzak durmasi lazim ,saracoglunun incir cekirdegi yagini alsin bir gecede bir sey kalmiyor birde isterse supürge tohumunu doktoruna sorup kullanabilir bende ikiside ise yarar kidemli bir gul hastasi olarak beneklenmeye karsiyimhastalığının tam adi ne?
eger bilirseniz ona göre araştırma yapabilirsiniz.
benim arkadasimda da vardi rose miydi adi yaniltmayayim. biraz arastirdik stres ve beslenme kaynakli oldugunu öğrendik. derin bir yemek yasagi listesi var. onlari kesince gercekten de kirmizilik geciyor. ama yoğun doneminde dikkat etmeyince tum cildi pespembe benek benek oluyor
sordum ismi rose'mus.sicak ve soguk dustan uzak durmasi lazim ,saracoglunun incir cekirdegi yagini alsin bir gecede bir sey kalmiyor birde isterse supürge tohumunu doktoruna sorup kullanabilir bende ikiside ise yarar kidemli bir gul hastasi olarak beneklenmeye karsiyim