- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Herkezlere slm ;
Kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var.. Yağlı bir cilt yapım var ve
yüzümün özellikle çene kısmımda koyu renkler mevcut cok olmasada ben rahatsız oluyorumburnumun altındaki bölge ise daha acık renkte
yaglı bi yapısı olmasına rağmen cok soluk duruyor yüzüm 3 , 4 sene öncesine kadar böle sorunlarım yoktu kullanmış oldugum tonıkler pudralar makyaj malzemelerinden sonra yapısı cok bozuldu
aranızda böle sorunları olan varmı internetden arastırdım clinique’ nın ürünleri güzel diyorlar denemedım. Yeni bir ürün almaya cok korkuyorum yardım edin lütfen. Son bişe eklemek istiyorum bı ara garnier ın temızleme maskesini kullandım bir süre cok iyi geldi yıkadığımda yüzüm çok canlandı ama kısa sürdü
Herkezlere slm ;
yüzümün özellikle çene kısmımda koyu renkler mevcut cok olmasada ben rahatsız oluyorumburnumun altındaki bölge ise daha acık renkte
yaglı bi yapısı olmasına rağmen cok soluk duruyor yüzüm 3 , 4 sene öncesine kadar böle sorunlarım yoktu kullanmış oldugum tonıkler pudralar makyaj malzemelerinden sonra yapısı cok bozuldu
aranızda böle sorunları olan varmı internetden arastırdım clinique’ nın ürünleri güzel diyorlar denemedım. Yeni bir ürün almaya cok korkuyorum yardım edin lütfen. Son bişe eklemek istiyorum bı ara garnier ın temızleme maskesini kullandım bir süre cok iyi geldi yıkadığımda yüzüm çok canlandı ama kısa sürdü
Sonic firca al mukemmel temizliyor. Bi arkadasim vardi cildi cok yagliydi mavi beyaz uzerinde 3u bir arada yazan icinden beyaz birsey cikan temizleyici kullaniyordu bir bak ona markasini bilemedim simdi. Ben lekelerimi madecasol ile geciriyorum. Ise yarayabilir birde tonic olarak hakiki gul suyu kullan. Makyajada ara ver cildin hava alsinHerkezlere slm ;
Lr ürünlerini deneyin araştırın cilt problemleride başarılı sağlık bakanlığı onaylı dermantes onaylı. yüzünüzle çok oynamayın güneş kremi kullanın devamlıArkadaşlar çok teşekkür ederim herkese. Hormon testlerinın hepsi yapılmıstı bana bir rahatsızlık gecirmiştim o yüzden bakmışlardı hiç bir sorun çıkmamıştı hormonlarda. Abartılcak derecede bişe yok cildimde ama bundan 3-4 sene öncesiyle kıyasladığım için moralım cok bozuluyor beyaaz tenli olduğum için çene kısmındaki karartıyı cok takıyorum birde yağlı olduğu için su sıra alın bölgem pütür pütür oldubunların hepsını fondoten kapatıyor yanı o kadar kötü değil demek istediğim ama işte ben kafaya cok takıyorum önerdiğiniz doğal yolları deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?