Cilt Bakımı Ürünleri cilt sorunu yardım kızlar lütfennnn :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
Herkezlere slm ;

Kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var.. Yağlı bir cilt yapım var ve
yüzümün özellikle çene kısmımda koyu renkler mevcut cok olmasada ben rahatsız oluyorum :KK43: burnumun altındaki bölge ise daha acık renkte
yaglı bi yapısı olmasına rağmen cok soluk duruyor yüzüm 3 , 4 sene öncesine kadar böle sorunlarım yoktu kullanmış oldugum tonıkler pudralar makyaj malzemelerinden sonra yapısı cok bozuldu
aranızda böle sorunları olan varmı internetden arastırdım clinique’ nın ürünleri güzel diyorlar denemedım. Yeni bir ürün almaya cok korkuyorum yardım edin lütfen. Son bişe eklemek istiyorum bı ara garnier ın temızleme maskesini kullandım bir süre cok iyi geldi yıkadığımda yüzüm çok canlandı ama kısa sürdü :KK61:

Herkezlere slm ;

yüzümün özellikle çene kısmımda koyu renkler mevcut cok olmasada ben rahatsız oluyorum :KK43: burnumun altındaki bölge ise daha acık renkte
yaglı bi yapısı olmasına rağmen cok soluk duruyor yüzüm 3 , 4 sene öncesine kadar böle sorunlarım yoktu kullanmış oldugum tonıkler pudralar makyaj malzemelerinden sonra yapısı cok bozuldu
aranızda böle sorunları olan varmı internetden arastırdım clinique’ nın ürünleri güzel diyorlar denemedım. Yeni bir ürün almaya cok korkuyorum yardım edin lütfen. Son bişe eklemek istiyorum bı ara garnier ın temızleme maskesini kullandım bir süre cok iyi geldi yıkadığımda yüzüm çok canlandı ama kısa sürdü :KK61:

Düzenli cilt bakımı yaptırırsanız cilt sorunlarınızı aza indirirsiniz. Hem cildiniz analiz edilir ona göre ürün tavsiye edilir.

Aslinda bi cildiyeciye gitseniz iyi gelir bende gittim o kadar sene neden durmusum diyorum yüzümde baya düzelme oldu makyaj konusunda birsey deyemiyecegim

ben cilt bakımına gitmeyi aslında düşünüyorum ama annem izin vermiyor. Sürekli cildinle uğraştığın için bozuldu diyor, ve arkaşım özel bi hastane de 1 sene boyunca cilt bakımı yaptırdı onca para verdi sonuç bıraktıktan 2-3 ay gibi sonra aynı sorunları tekrarladı bu yüzden kafam çok karışık :KK43:

Clinique'e sakın o kadar para harcama derim, 5 para etmez...zaten Amerika da gayet vasat bir ürün, vergiler yüzünde TR de öyle pahalı oluyor.

İyi bir cilt doktoruna görün; onun tavsiyesi doğrultusunda, mümkünse organik ürünler kullan.

Herkezlere slm ;

bence cildiyeye git, yaş maya ile haftada iki maske yap, arada bir yoğurt sür yüzüne doğal şeyleri yap ama düzenli, tabi doktora git öncesinde

Herkezlere slm ;

Sonic firca al mukemmel temizliyor. Bi arkadasim vardi cildi cok yagliydi mavi beyaz uzerinde 3u bir arada yazan icinden beyaz birsey cikan temizleyici kullaniyordu bir bak ona markasini bilemedim simdi. Ben lekelerimi madecasol ile geciriyorum. Ise yarayabilir birde tonic olarak hakiki gul suyu kullan. Makyajada ara ver cildin hava alsin

bir hormonlarına karaciğerine filan baktır öncelikle.beslenme şeklini değiştir. ben loft spa ürünlerini kullanıyorum peeling tuzundan ama peelingi yılda 3 kezden fazla yapmak doğru değil. kreminde e memnunum doğal ürünler. buhar yapma gereksiz cildi germe. ben pirinç suyu limon ve bal karışımı yapıyorum 2 günde bir yeniliyorum karışımı. bir de patates suyu ve patates rendesini tutuyorum o da güzel haftada bir.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese. Hormon testlerinın hepsi yapılmıstı bana bir rahatsızlık gecirmiştim o yüzden bakmışlardı hiç bir sorun çıkmamıştı hormonlarda. Abartılcak derecede bişe yok cildimde ama bundan 3-4 sene öncesiyle kıyasladığım için moralım cok bozuluyor beyaaz tenli olduğum için çene kısmındaki karartıyı cok takıyorum birde yağlı olduğu için su sıra alın bölgem pütür pütür oldu :KK43: bunların hepsını fondoten kapatıyor yanı o kadar kötü değil demek istediğim ama işte ben kafaya cok takıyorum :KK43: önerdiğiniz doğal yolları deniycem

Bir de bi yerden duymustum bilginiz varmı normal sabum cildi derinlemesine temizlemiyormuş ? önerebilceğiniz tonik varmı ?

Aynı sorunlar bende de var çok belirgin olmasa da bi sürü ilaç bi sürü doğal yöntem okudum ama uygulamaya korkuyorum garnier saf ve temiz 3 ü 1 bi arada kullanmaya başladım ama düzenli olamıyorum :KK43:

bende garnier i kullandım ama sadece geçici çözüm oldu :KK43: hatta ilk kullandığım zamanlar çok iyi geldi cilt rengım tam olarak düzeldi canlandı vs. vs. sonrasında eski haline geri döndü :110: biara dove sabun iyi geldi :KK57: ama hiç biri kalıcı çözüm olmadı bende öle herşeyi kullanmaya korkar oldum. napcam bilmiyorum:KK43:

dogru urunlerı kullanın sorunlarınız azalsın LR yı duydunuz mu aleovera ıcerıklı zeıtgard urunu var cılt temzleme leke azaltıcı mesaj atın detaylı bılgılendırım Cok guzel orneklerı var

Arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese. Hormon testlerinın hepsi yapılmıstı bana bir rahatsızlık gecirmiştim o yüzden bakmışlardı hiç bir sorun çıkmamıştı hormonlarda. Abartılcak derecede bişe yok cildimde ama bundan 3-4 sene öncesiyle kıyasladığım için moralım cok bozuluyor beyaaz tenli olduğum için çene kısmındaki karartıyı cok takıyorum birde yağlı olduğu için su sıra alın bölgem pütür pütür oldu :KK43: bunların hepsını fondoten kapatıyor yanı o kadar kötü değil demek istediğim ama işte ben kafaya cok takıyorum :KK43: önerdiğiniz doğal yolları deniycem
Lr ürünlerini deneyin araştırın cilt problemleride başarılı sağlık bakanlığı onaylı dermantes onaylı. yüzünüzle çok oynamayın güneş kremi kullanın devamlı

X