Sivilceli Ciltler cilt sorunlarına karşı mucize ilaç !!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tugcekayaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
197
0
Merhaba arkadaşlar bende kendimi bildim bileli sivilcelerimle uğraşıyorum.Imex,azax,eritretin vb. birsürü ilaç kullandım.en son doğum kontrol hapı diane kullandım.biliyorsunuzki sivilcelerin bir kısmı hormonel bozukluklardan kaynaklanıyor.6 ay kullandım ve %30-40 azalma meydana geldi.şuan yine sivilcelerim var ama beni pek rahatsız etmiyor baya azaldı.yani size kadın doğuma gidip hormon testi yaptırmanızı tavsiye ediyorum.şuan Imex ve eritretin kullanıyorum memnunum amaaaa gelelim dediğim mucizeye.
Arkadaşlar zeytinyağından bahsediyorum.yüzüme sürüyorum birkaç saat bekliyorum.yıkadığımda o kadar yumuşak,pürüzsüz oluyorki kızarıklıklarda gidiyor.ve gözeneklerimin sıkılaştığınıda görüyorum.Bakın araştırdığım kadarıyla zeytinyağı;

İşte zeytinyağını dıştan sürmekle elde edilen faydalardan bazıları:

• Cilde ve saça inanılmaz güzellik katar. Kuru cildi canlandırır, kırışıklıkları azaltır. Zeytinyağı cildi yumuşatır ve esnek, pürüzsüz bir görünüm verir.

• Zeytinyağı yorgun ayakları dinlendirir ve canlandırır. Zeytinyağının mükemmel yumuşatma ve nemlendirme kapasitesi vardır. Çatlak ve kuru ayakları tedavide birebirdir.

• Zeytinyağı traş edilecek bölgeyi yumuşatma ve rahatlatmada birebirdir.

• Kurumuş ve çatlamış dudak için merhem olarak kullanılabilir.

• Saçtaki kepeği ve dökülmeyi engeller. Saçı parlatır.

• Tırnakları güzelleştirir ve güçlendirir.

• Zeytinyağı ile doğum çatlakları azaltılabilir.

• Emzirenler için en iyi göğüs ucu bakımı zeytinyağı ile yapılır.

*Zeytinyağı;sivilce,kızarıklık cüzzam yara çıban ekzama habis yaralar ve kurdeşen gibi cilt hastalıklarına karşı merhem gibi cilde sürülmesi faydalıdır.

Ben bu kadar araştırabildim.hem sürünün hem için diyorum arkadaşlar.
herkese acil şifalar

sivilce yapmaz mı peki
yağ sonuçta :/

bende aynı şeyi düşünmüştüm başta.zaten yüzüm yağlı bide zeytinyağımı sürücem demiştim.ama öyle olmuyor gerçekten.ben sürüyorum.sivilce yapmıyor.sonuçta zararı yok denemekten zarar gelmez.yinede karar sizin yerimseniben

peki sadece suylamı yıkıyoruz zeytinyağını? yağlı yağlı ciltte kalmıyormu?

ben sabunla köpürtüyorum.iyice köpürtüp biraz bekletiyorum.sonra yıkıyorum.kalmıyo yağ.walla ben çok memnunum hatta sık sık yapıyorum kızarıklıklar gidio yüzümdeki.pek ilgilenen olmamış bu konuyla ama olsun boshayallersmile

hakii zeytinyağını bulabilsek keşke...valla önce yerim sonra sürerim...cem yılamz bi filminde zeytinyağısürmüş vücuduna bebek cildi gibi oldum diyodu...faydası çok zararı yok ...

bize hataydan hakiki zeytinyağı gelmişti evde öyle duruyor
yemeklere katmayız biz çok agır kaçıyor alışamadık bi türlü yemeğin kendine has kokusunu öldürüyor kısaca sewmiyoruz
iyi ben cildim için kullanayım onukaydirigubbakcemile5

valla kullanın.aynen bende zararı yok diye söylüyorum ya zaten.yararı daha fazla.ben hazır sızma zeytinyağı içiyorum sürünüyorum ama sürünmek için farketmiyor sanırsam.içmek için sızmayı öneriyorlar

Arkadaşlar bende zeytinyağının çok mucizevi bi ürün olduğunu yaklaşık 2 senedir duyuyorum.Bir keresinde saça iyi geldiğini duymuştum ve uygulamıştım gerçektende yumuşacık ve parlak yapmştı sonra bunnun cilde de iyi geldiğini de duydum ve markette bugün %100 saf zeytinyağlı bi sabun buldum.Adı: - dalan d'olive- daha kullanma fırsatı bulamadım.Ama zeytinyağına güvendiğim için aksatmadan kullanmayı düşünüyorum.Kullandıkça sizlere yazarım.Ayrıca internetten baktığım kadarıyla zaytinyağı özlü sabunların özellikleri şunlar:
•Cildi kurutmaz, besler ve nemlendirir
•Bebek cildi ve çamaşırlarını temizlemek için idealdir
•Alerji yapmaz
•Saç için kullanıldığında saçları parlatır, kepek oluşmasını önler, saç derisindeki tahrişleri giderir ve hatta dökülmesini önler.

Yüze sürme meselesine gelince olabilir aynı bi krem gibi düşünün pamuğa batırıp cildinizde gezdirip uygulayabilirsiniz.Bolca su yardımıyla çıkarın.Eminim yumuşak yapar.Sonuçlarını kullan arkadaşlar buraya yazarsa memnun oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…