- 4 Mart 2011
- 596
- 1
- Konu Sahibi ankh0fyelisss
Konu içeriği yanlış yönlendirmelere sebep verebileceği endişesiyle silinmiştir.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiiğin hayırlı olsun kızzz sonunda deneyimlerinden yola çıkarak açtın bu konuyu...çok iyi oldu canm..cildinde hakaten görülür bi değişme var...sabrın sonu selamet oldu...seninki ciddi sorunlardan biriymiş...inşallah tekrarı olmaz...bi örneksin bence işin ucunu tuttumu bırakmamak gerkiyo...sen benim sabunalrı bırakta bildiklerine devam et
ekleyeyim yeni cildin hayırlı olsun canm bu arada...sevindim adına
merhaba fyzckr benım cıldımde özellikle çene bölgemde iltihaplı sivilcilerım var leke de oldu oynadgm için ne yapmam gerek çok bitkisel yollar denedım doktorlara gttım bu sivilceler için çözumunu bulamadım dedgn maskeye yaptım killi maske iyi gelmedı bana cildim yağlı ve çok hassas kızardı hemen bıraktım yapmadım şimdi bende açmıştım konu.bir arkadaş sğlsun yardımcı oldu sıkma çörekotu yağı içeceğim iyi geliyrmş bakalım başka neler yapabılırım acaba
merhaba selen_86. öncelikle geçmiş olsun. benim uyguladığım ve iyi yönde sonuç aldığım şeyler yukarıda yazdıklarım. 2. fotoğrafımdaki problemden de tamamen dengeli ve doğru beslenme sayesinde bunun yanında da aynadan mümkün olduğunca uzak kalarak kurtuldum. o esnada yüzümü ellememek için hep kendimi oyaladım. daha sonrasında da eczaneye hazırlattığım karışımı ve yanında pişik kremi kullandım. şuanda da cildim bu dengede kalsın diye bu kil maskesini uyguluyorum ve hala pişik kremini kullanmaya devam ediyorum. onun dışında doktorların verdiği ilaçlardan ve duyduğum-uyguladığım diğer yöntemlerden herhangi bir sonuç almadım. çörekotu yağını şuan ilk defa senden duydum. bir dene bakalım. ama dediğim gibi bu bakım süreçleri sabır gerektiriyor. öyle 2 gün yapıp sonra aksaklıklar olunca istediğin sonucu alamaman gayet normal. bilmiyorum çalışıyor musun, okuyor musun. ne kadar meşgul bir insansın bilemem ama cildin için hergün veya 2 günde bir en fazla 1-2 saatini ayıramıyorsan gerçekten tam sonuç elde edemezsin.
ben çok hırs yaptım bu cildimi düzeltme konusunda ve bakım günlerimi aksatmadan düzenimi hiç bozmadan devam ettim. sonuç bu. sen de cilt tipine yarayan bakımı tespit ettikten sonra düzenli kullanımı aksatmadan devam et.
cildim yağlı ve hassas demişsin. o maskeden dolayı kızardı demişsin. yanlış yönlendirmek istemem ama benim de cildim yağlıydı. acaba maskeyi çıkarma aşamasında ovuştururken çok mu bastırdın? bir de içine bepanthen plus ve gül suyu ekleyerek dene bakalım. ben kil olarak beyaz kil kullanıyorum.
tşk ederim tavsiyelerin için maskeye bende bepanthen ve gül suyu eklemiştim zaten benımde kil beyaz bende anlamadım belkı de bana ıyı gelmedı resımlerıne baktım da sivilce leke türlerımız aynı dgl benım sıvılcelerım beyaz ve ıltıhaplı belkıde ondan ıyı gelmedı zamanım var cıldıme zaman ayırıyrm özen gösteryrm çok ınatçı benım sıvılcelerım aynaya çok bakyrm ve ellyrm bundan kaybedyrm ama bugun kendıme söz verdım bugun hiç ellemedım çünkü sıkınca daha kötu olyr beslenmenın cok etkısı var abur cubur yıyorum onu da kesıcegım bu aralar çok kötulestı regl dönemıme de az kaldı onunda etkısı var.su içerım bol bol ama daha da artırmam gereklı bakalım bu süreçde neler olucak tekrar tşk ederım
canım benim de kistten sonra senin gibi beyaz zaman zaman iltihaplı sivilcelerim oldu. ama aynen senin gibi durmadan elliyordum rahat bırakmıyordum. aman şuan o pis alışkanlığımı bıraktım. kesinlikle sen de bırakmalısın eğer devam edersen eminim ki gözeneklein genişlemesine de yardımcı olursun aman ha :18: hergün havuç ve elma yemeyi alışkanlık haline getirebilirsin. domates ve çilek de cilt için iyi geliyorlar. salatalık da vücudun su ihtiyacına yardımcı olabilecek bir sebze. abur cuburunu da en aza indirmeye çalış. cildinin yağlı olmasının sebebi vücudun su ihtiyacını karşılayamamasından kaynaklanıyor.
bu arada kan değerlerine ve karaciğerlerine baktırdın mı? benim kuzenimle aynı yaştasın. o da doktora gidip roacutane kullanmaya başlamıştı. daha sonra onda da yan etki gösterdi. doktora gittiğnde kolestrolü fırlamış doktor ne yaptın sen bırak o ilacı demiş. kolestrol ilacı kullanmaya başladı ve yüzündeki sivilceler de düzelmişti. madem ki maskeler bitkisel yöntemler işe yaramadı o zaman senin de böyle bir sorunun olabilir. bir de bunlara baktır istersen :26:
iki doktora gttım dedım test falan yaptırmam gereklı mı içten mı gelıyor ciğerlerden falan alakası yokmus ergenlıkdenmıs yasım 24 ergenlıkle ne alakaysa yıyeceklerle de alakası yok dyrlar ama var ben kola ya da nescafe içtgmde artıyor bıraktgmda duzelıyr stresden de olyr tabi doktorlar bunu ne kadar çok kabul etmeselerde var.artık abur cuburu bırakcgm ve ben meyve çok az yıyen biriyim babam çok elma tüketir cildi de çok güzeldir elma gercekten iyi geliyor cilde bundan snra bende başlycgm sevmesemde alıstrmak zorundym zaman ıcınde gelısmelerı bıldrrm
doktorlar işin kolayına kaçmaya bayılıyor zaten. hepsi programlanmış gibi aynı cümleler aynı reçetelerle karşılıyorlar bizi. doktor fobisi oluştu bende artık her derdime kendi kendime çareler üretmeye çalışıyorum o kadar bıktım onlardan.
bak sen de farketmişsin kendine yaramayan şeyleri. o zaman ilk önce sana yarayıp yaramayan şeyleri keşfettikten sonra, yarayanları uygulamaya veya tüketmeye devam et yaramayanları da en aza indir. ben de abur cubur çok yerdim ama şuan meyve sebze yemeye o kadar alıştım ki aramıyorum abur cuburu. gün içerisinde meyveyi aşırı tüketmek de zararlıymış o yüzden sebze ağır olmak üzere meyveyi daha dikkatli ölçülerde tüketmeye bak. elmayı ben de hiç sevmem. annem tam bir elma kurdu desem hiç yanlış olmaz. ve 50 yaşında ama cildi benimkinden daha genç ve pürüzsüz bebek gibi.
yanlış anlamadıysam sen de benim gibi su içmeyi unutan birisin. kesinlikle unutulmucak birşey. adet sancılarım için araştırma yaparken su içmenin bu konuda yardımcı olduğunu okumuştum. sonra bir düşündüm ben hiç su içmiyorum. hemen su tüketimimi belli bir seviyeye çıkardım. adet sancılarımdan kurtuldum onun yanında cildimin vıcık vıcık yağının da azaldığını gördüm.
kendine bir plan program çizip uygulamaya koyduğunda gelişmeleri de buraya yaz olur mu? kendi uyguladıklarımdan ve gördüklerimden yola çıkarak yardımcı olmaya çalışırım.
tamam canım bunları yapıcağım suyu içerim ama çok dğl zaten havalarda sıcak daha çok içmemız gereklı sıcaklarda cildi yağlandryr zaten.kışın bu kadar kötü olmamıştı gelişmeleri yazacağım mutlaka.inşallah bende güzel bir cilde sahip olurum tşk ederim yardımların için
Resorchine >>>>>8gr
Alkol/Aseton(aâ) >>>>125gr (her ikisinden de 125er gr)
Eau de rose >>>>>100 gr (u.s.ext)=
canim bu karisimi her eczanede hazirliyorlar mi? bide fiyatini zoyleyebilir misin? cok sevinirim canim
@fyzckr canım ben bir şey sorucam, " sabah kalktığımda yüzümü yıkadıktan 5 dk sonra karışımı bir pamuk yardımıyla yüzüme uyguluyordum. yatmadan önce tekrar yüzüme uygulayıp yatıyordum." demişsin. sabah yüzüne uyguladıktan sonra maskeyi ne kadar süre bekletiyorsun? ayrıca aksamları yüzünde o maske ilemi uyuyorsun?
fyzckr öncelikle paylaşımın için teşekkürler dertli olan çok bu konularda
Bende Tuliş'in önerdiği toniği kullanmaya başladım yaklaşık 3 hafta oldu orda da sorularım olmuştu geri dönmüştün
Bende şimdilik pek bir değişiklik yok açıkcası ama çok sağlıksız beslenen biriyimdir dediğin gibi etkisi büyük Suna Dumankaya'nın maskesini bende Kk'da okumuştum yapıyorum arada ama düzenli yapmayı planlıyorum artık 2günde bir bu aralar Sebamed Clearface Renkli Sivilce Örtücü Krem almayı planlıyorum umarım hepimiz kurtuluruz bu dertten