Lekeler, Çiller cilt sorunlarım...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
T

trcoder

Ziyaretçi
yağlı bir cildim var beyaz tenliyim güneşe çıktığımda yüzüm acayip bi şekil alıyor yani yanaklarım kızarıyor birde yüzümü yıkadığımda cildim temizlenmiş gibi berrak durmuyor bildiğiniz güzel derinlemesine temizleyen bi sabun varmı kullanıpta memnun kaldığınız ayrıca cildimdeki lekeler için arap kızı kremini kullansam beyaz olanını cildimdeki renk düzensizliğini giderir mi? bazı arkadaşlar yüzünü yıkadıktan sonra tenin beyazlığı felan gidiyor diyor doğrumu?

slm cnm eğer yağlı bir cildin varsa zaten sabun asla önermem çünki kurutuyor ve daha çok yağ salgılayıp daha yağlı olmasına sebep oluyor malsef.

ben kille maske öneririm yağlı cilt için.
birde kahve limonla yüzüne pling yapıp bir kaç kaşık maden suyuna yarım paket karbonat yani kabartma tozu karıştırıp süzüne sürersen bu karışımda cilt rengini açar ve lekelere iyi gelir diye duymuştum umarım bir faydasını görürsün:Saruboceq:

yağlı bir cildim var beyaz tenliyim güneşe çıktığımda yüzüm acayip bi şekil alıyor yani yanaklarım kızarıyor birde yüzümü yıkadığımda cildim temizlenmiş gibi berrak durmuyor bildiğiniz güzel derinlemesine temizleyen bi sabun varmı kullanıpta memnun kaldığınız ayrıca cildimdeki lekeler için arap kızı kremini kullansam beyaz olanını cildimdeki renk düzensizliğini giderir mi? bazı arkadaşlar yüzünü yıkadıktan sonra tenin beyazlığı felan gidiyor diyor doğrumu?

arkadaşım bence sabun kullanma içinde alkalin var ve cildin başta kurur daha sonra yağ bezlerin çok çalışır ve gözeneklerin büyür bence yıkama jeli matlaştırıcı nemlendirici ve mutlalaka güneş koruyucu kullan ama yagsız olsun çünkü yağ içeren urunler hem sivilce yapar hemde gözenekte kas olmadıgı için büyürler ayrıca arapkızı kıremi size yaglı gelir leke için daha etkili urunler var

Bnce herhangi bi sabun kullan.(kükürtlü sabun vs.) snrada nemlendirici sür yüzüne. böylece cilt yag salgılamayı artırmıcaktr. cünkü tam olarak kurutmuosn. a.s

çok teşekkürler tavsiyelerinizi dikkate alacağım

Bence hiç bişey kullanma direk doktora git.
Benim de çok yağlıydı önceden sonra yavaş yavaş kurumaya başladı şimdi çölden farkı yok.Domates gibi de oluyorum.Roza hastası çıktım ben.:1ninca:

X