Cilt sarkmalarına karşı bir formül

rosebatum

🍀Güzel günler göreceğiz Çocuklar..🍀
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2007
3.158
4.486
arkadaşlar
suna dumankayaya attığım bir mailin cevabı geldi aynen kopyalayıp yapıştırıyorum

S: Merhaba Suna Hanım, 24 yaşındayım ve burun kenarı çizgilerim biraz belirginleşti.Sanki yanaklarımda hafif sarkmalar başladı.
Yaşıma uygun ne uygulamalıyım acaba?
(2007-04-30)

C: Cildinizin sıkılaşıp canlı olması için, 1 ölçek elma suyu, eşit miktarda salatalık suyu ve maden suyunu karıştırıp buz kabına koyun ve dondurun. Her gün 1 adeti cildinizde dolaştırın.
(2007-04-30)

umarım işinize yarar ben yarından itibaren yapmayı düşünüyorum
ama elma ve salatalık suyunu nasıl çıkarıcam meyve sıkacağım sadece portakal limon benzeri şeyleri sıkabiliyorda:)

:çok üzgünüm: kimse önemsememiş yazdığımı:çok üzgünüm: :a015:

:çok üzgünüm: kimse önemsememiş yazdığımı:çok üzgünüm: :a015:

canım ben yazdığın tarifi kesinlikle deneyeceğim cok güzel bir paylaşım olmuş gercekten :içelim: yalnız şöyle hormonsuz salatalıklar cıksın diye onu bekliyorum , bi cıksın hemen uygulyacam cilde süper geleceğinden eminim hem tarifide pratik ve malzemelerde kolay bululur cinstenmiş:1yes2: aslında suna dumankayanın coğu tarifi bana sacma gelmiştir mesela bir tarifinde domuz yağıyla karışım vermişti:1shok: coğu tarifinde rastladım buna yani kimsenin domuz yağını vücuduna süreceğini sanmıyorum o yuzden bana biraz garip gelmişti acıkcası:bbo: ama bu tarifi güzele benziyor kesin uygulayacağim:içelim:

bu salatalıkların bide elmanın suyunu nasıl çıkarcazki

Merhaba...Salatayı ve elmayı rendeledikten sonra temiz bir tülbentin içine koy..Ellerinle sık..Oğlum bebekken meyvaeerın suyunu böyle çıkarabiliyordum..Kolay gelsin..

Paylaşım için teşekkürler.
Bende bu sabah başladım ama sadece sütle yapıyorum.
Yağsız sütü buz kalıplarına koydum akşam. Bu sabah yüzümde gezdirdim. İnanılmaz bir rahatlama ve canlılık hissettim.

arkadaşlar
suna dumankayaya attığım bir mailin cevabı geldi aynen kopyalayıp yapıştırıyorum

S: Merhaba Suna Hanım, 24 yaşındayım ve burun kenarı çizgilerim biraz belirginleşti.Sanki yanaklarımda hafif sarkmalar başladı.
(2007-04-30)

C: Cildinizin sıkılaşıp canlı olması için, 1 ölçek elma suyu, eşit miktarda salatalık suyu ve maden suyunu karıştırıp buz kabına koyun ve dondurun. Her gün 1 adeti cildinizde dolaştırın.
(2007-04-30)

ama elma ve salatalık suyunu nasıl çıkarıcam meyve sıkacağım sadece portakal limon benzeri şeyleri sıkabiliyorda:)

canım ben bunu şöle uyguluyorum yaklaşık 1 aydır. 1 elma suyu-1 havuçsuyu-yarım şişe madensuyu sıktım meyve sıkacağında dondurdum.sabah akşam dolaştırıp yüzümde yarım saat sonra yıkıyorum.inanın süper işe yarıyor. yaz olduğu için havuç güneşe karşı koruyo hemde bronzlaşmayı hızlandırıyo ben çok seviyom brozlaşmayı o yüzden salatalık yerine havuç suyu koyuyorum tavsiye ederim.

kızlar baya zaman geçmiş üstünden yazının ama ben hala deniyorum bunu
en azından sarkma olmasın diye
buz hemen canlandırıyo gerginleştiriyo
içine limon suyuda koyuyorum artık
lekelere iyi geliyomuş

verdiğin bilgi için teşekkürler .elma ve salatalığın suyunu rendeleyip ve süzgeçten geçirerek çıkarabilirsin.

arkadaşlar

(2007-04-30)

(2007-04-30)

ay gunlerdir aradigim bir buz tarifi cok tesekurler canim a.s.

Gecmis sayfalari karistirmak herzaman ise yariyor :enbuyukkk::dance:

salatalık,elma ve soda..
cildi sıkılaştıracağı kesin bi formül bu,teşekkürler paylaşımın için..

Neden deneyen arkadaşlar sonuçları bildirmiyorlar..
Hem fikir alışverişi yönünden daha iyi olmazmı..

X