Cilt sararması ve sivilce sorunu için yardım

parfumaski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
72
4
merhabalar herkese benim hep sorunsuz bir cildim vardı en muhim sorunm siyah noktalardı sıkarak ederek birşekilde hallediyordum.fakat son zamanlarda sarı bulanık tuhaf bi hal aldı yüzüm ve en kötüsü kaşımı aldırmaya başladım ve kaşım alındıktan iki gün sonra alnımı sivilce basıyor sıksam daha da yayılıyor bu iki sorun için önerebileceğiniz birşeyler olur mu acaba ??

evet kendim sordum kendim cevaplayacağım :) siyah nokta için bir çok paylaşım var zaten ama kaş alımından sonra sivilcelenme problemi için bulduğum en kesin çözüm lazer yapacak başka bişi yok gibi varsa bu dertten muzdarip arkadaşlar...

merhabalar herkese benim hep sorunsuz bir cildim vardı en muhim sorunm siyah noktalardı sıkarak ederek birşekilde hallediyordum.fakat son zamanlarda sarı bulanık tuhaf bi hal aldı yüzüm ve en kötüsü kaşımı aldırmaya başladım ve kaşım alındıktan iki gün sonra alnımı sivilce basıyor sıksam daha da yayılıyor bu iki sorun için önerebileceğiniz birşeyler olur mu acaba ??

canım tenin sararmaya başladıysa önce bi doktora görün eğer bir sorun yoksa cilt bakımına sıkı bir şekilde başlamasın yani haftada 1 peeling maske mutlaka ve hergün sabah akşam temizleme tonik ve nemlendirme olarak bu şekilde bi dene derim:KK34:

evet kendim sordum kendim cevaplayacağım :) siyah nokta için bir çok paylaşım var zaten ama kaş alımından sonra sivilcelenme problemi için bulduğum en kesin çözüm lazer yapacak başka bişi yok gibi varsa bu dertten muzdarip arkadaşlar...

kuaförde o cımbızı herkese kullanıyorlar. sivilcen ondan çıkmış olabilir

eve gelir gelmez kaş çevreni kolonyalı pamukla sil ve hemen yüzünü yıka

elma sirkesiyle cildini sil

beyazlatmak içinde yoğurt-karbonat karışımından maske yap. fazla yağı alır, yüzün beyazlar

X