Makyaj yapmıyorum diyebilirim belki cc krem biraz. Lr bende hiç fayda etmedi çöp. Huncalife denemedim. Cildim aşırı aşırı hassas cihaz asla kullanamıyorum. La roche posay biraz iyi geldi ama yine olacak oldu yani. Kesinlikle temizler tonikler nemlendiririm ama bir süre sonra hep şeyde başa dönüyor. İsabel bi tane peeling tavsiyesi vermiş vermiş onu deneyrcem çünkü peeeling de iyi gelmiyo aslında çiziyo. Bundan sonra istiyorum ki birileri aktardan şunu al bunu al desin.Bir de makyajını güzelce sil. Şu bazlı fondöten kullan.
Kuzum sivilceler daha çıkma aşamasındayken seyreltilmiş elma sirkesi. Tavsiye ederim doğal olanMakyaj yapmıyorum diyebilirim belki cc krem biraz. Lr bende hiç fayda etmedi çöp. Huncalife denemedim. Cildim aşırı aşırı hassas cihaz asla kullanamıyorum. La roche posay biraz iyi geldi ama yine olacak oldu yani. Kesinlikle temizler tonikler nemlendiririm ama bir süre sonra hep şeyde başa dönüyor. İsabel bi tane peeling tavsiyesi vermiş vermiş onu deneyrcem çünkü peeeling de iyi gelmiyo aslında çiziyo. Bundan sonra istiyorum ki birileri aktardan şunu al bunu al desin.
Link ekledim yukarıya bi bak istersen canım.Benimde cildimde et benleri cikiyor bütün testlerim yapıldı hepsi normal
Dr en son başka bölüme yönlendirdi en dondurma işlemiyle dökülür çok küçükler demisti virüsten dolayı gidemedim
Yüzüm yağlı ve çok hassas konuyu takiptteyim
Hemen bakıyorum tşk ederim ❤Link ekledim yukarıya bi bak istersen canım.
Canım çene kısmı diğer bölgelere göre daha yağlıdır. Cilt altında biriken yağ hucrelerini kusmus. Pes etme bakıma devam.Sabun, lavanta yağı ve kremi kullanıyorum. Toniğe yarın başlacaağım. Çenemde ısdarla büyük sivilceler çıkıyor ama diğer kısımlar inanılmaz iyileşti. Şimdilik her şey güzel.
Çok zorlanıyom umuuuut heeelp heeelp litfen.Canım çene kısmı diğer bölgelere göre daha yağlıdır. Cilt altında biriken yağ hucrelerini kusmus. Pes etme bakıma devam.
Ayyy süpeeer:)Merve keşke seninle komşu olsaydım seni de kendime benzetirdim. Ya ben pervariden bal getirtmis insanım rica minnet. Cildim için.
Canım mevsimsel dökülme herkeste olur. Aldığın vitaminlere dikkat et. Bir de yediklerine tabi ki. Ben e vitamini çok olduğu için çiğ bademi suya koyup suyunu içiyorum. Aslında yaşım geliyor ilikli kemik suyuna çorba yapmak istiyorum ama onu yapamadım bir türlüAyyy süpeeer:)
saç için neler yapıyorsunuz? Çok seyreldi benim ve çook ince telli oldu.
Hazırları var yapıp kavanozlayanlardan alabilirsin canım. Ben öyle saatlerce kaynatmaya upraşamam kokusu da çok ağır geliyor bana et kemik kaynatmanın.Canım mevsimsel dökülme herkeste olur. Aldığın vitaminlere dikkat et. Bir de yediklerine tabi ki. Ben e vitamini çok olduğu için çiğ bademi suya koyup suyunu içiyorum. Aslında yaşım geliyor ilikli kemik suyuna çorba yapmak istiyorum ama onu yapamadım bir türlü
Aaay harikasın. İlk fırsatta diyetisyene de gitme niyetim var. İnşallah iyileştirici bir yaşam edinirim.Merve keşke seninle komşu olsaydım seni de kendime benzetirdim. Ya ben pervariden bal getirtmis insanım rica minnet. Cildim için.
Benim bir arkadaşım e vitamini ampülü alıp katıyodu şampuana. İnanılmaz hızlı uzadı ve parladı.Hazırları var yapıp kavanozlayanlardan alabilirsin canım. Ben öyle saatlerce kaynatmaya upraşamam kokusu da çok ağır geliyor bana et kemik kaynatmanın.
mevsimsel değilsaçlarım zamanla inceldi daha 28 im açılan yerler var
b12 ve d vit dışında hiçbir değerimde sıkıntı yok ama saç yok doğru düzgün
Yaaa deneyeyimmmm:)Benim bir arkadaşım e vitamini ampülü alıp katıyodu şampuana. İnanılmaz hızlı uzadı ve parladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?