cilt problemleri için denenmiş yöntemler

grefty

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
39
3
kızlar 21 yaşındayım bu cildimdeki sivilce izleri siyah nokta v.s problemlerden çok şikayetçiydim ama artık değil çünkü bebek gibi bir cildim var artık...öncelikle sivilce izleri için bir tavsiyem olacak sizlere her türlü cilt tipi için geçerli 4 arkadaşımla beraber denedik sonuçlar süper neyse lafı çok uzattım dediğim gibi sivilce izleri için dermokil maske kullanın haftada 1 defa uygulayın ve ılık suyla temizleyin mesela pazar günü yapın bunu zaten bu ürünün her cilt tipi için ayrı seçenekleri var,maskeyi 15 dk bekletiyoruz ve ardından gül suyu ile tonikliyoruz gül suyu ciltte kuruduktan sonra bepanthen krem ile masaj yapıyoruz yalnız bu işlemi yatarken yapın.ayrıca siyah noktalar içinde çok etkili zaten maskeden sonra hemen sonuç alabilirsiniz siyah noktalar için.günlük cilt temizliği için dalin bebek sabununu öneririm ph değerleri ciltle uyumlu normal sabun gibi değil tabi dalinden sonrada gül suyu ve bepanthen kullanmalısınız.:nazar:

teşkler canım.gül suyunu bende kullanıyorum ama senin yaptığın gibi sırayla yapıyım bakiimCADIARZU

canım eczanelerde var mıdır bilmiyorum ama büyük marketlerde var ben marketten aldım ya da büyük kozmetikçilere sorabilirsin ayrıca şunu da iletiyim dermokilin internet sitesine gir orda numune istiyorum diye bir bölüm var ordan ücretsiz numune de alıp deneyebilirsin şeker...verdiğin adrese gönderiyorlar set halinde sadece kargo bedelini ödüyorsun bebişim...

iyi bir maske bende kullanıyorum... revira diye bir krem var onuda hergun sabah aksam kullanıyorum cildimi çok iyi temizliyor. almak isterseniz GNC'de satılıyor çogu alışverişmerkezide var.

ay şimdi gördüm evde tek kullanımlık bu maskeden var bi denesemmm tanesi 3,5 tlymiş.Ama büyük almak daha ekonomik tabi numune isticektim siteden küçük bişi gönderirler kargo param boşa gider diye güvenemedm :KK70: zemuszemus

X