Peeling yapmadınız mı hiç? Hamamda kese yapmayı hiç bilmiyorum sanırım özel bir kesesi vardır değil mi? Yüz çok hassas sonuçtaMerhaba arkadaşlar. Ben normalde çok beyaz tenliyim.. daha doğrusu beyaz tenliydim3 yıl önce yazın bronzlaşma hevesiyle haftalarca, gün içinde saatlerce güneşlendim ve baya bronzlaştım. Ama 3 yıldır tenim eski rengine dönmedi, eski yıllarda yazdan sonra kışa girerken bronzluğum giderdi. Şimdi bronz değilim ama beyaz da değilim hatta tenim sarıya dönük oldu ne yapcam bilmiyorum. İnternne ufak çaplı bir araştırma yaptım, hamamda kese yapılması öneriliyor, benimle aynı durumu paylaşan, hamamda çözümü bulmuş ya da başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı acaba?
Pirinç maskesini denemelisin bende işe yaradıMerhaba arkadaşlar. Ben normalde çok beyaz tenliyim.. daha doğrusu beyaz tenliydim3 yıl önce yazın bronzlaşma hevesiyle haftalarca, gün içinde saatlerce güneşlendim ve baya bronzlaştım. Ama 3 yıldır tenim eski rengine dönmedi, eski yıllarda yazdan sonra kışa girerken bronzluğum giderdi. Şimdi bronz değilim ama beyaz da değilim hatta tenim sarıya dönük oldu ne yapcam bilmiyorum. İnternne ufak çaplı bir araştırma yaptım, hamamda kese yapılması öneriliyor, benimle aynı durumu paylaşan, hamamda çözümü bulmuş ya da başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı acaba?
O nasıl@ pirinç suyu sürmek mi?Pirinç maskesini denemelisin bende işe yaradı
Pirinç unu ve sütü karistiriyorsun en az yarım saat yüzünde bekletiyorsun düzenli kullanımda etki ediyorO nasıl
O nasıl@ pirinç suyu sürmek mi?
Rica ederim ben bu şekilde yapıyorum ama netten bakarsanız birçok çeşidiyle karşılaşırsınız hangisi uygunsa deneyin derimİlk defa duydum,aklımda kalsin teşekkürler
Bende leke var kendim yaptım malesef. Limon sürüyorum bazenRica ederim ben bu şekilde yapıyorum ama netten bakarsanız birçok çeşidiyle karşılaşırsınız hangisi uygunsa deneyin derim
Lekeler için limon zeytinyağı bal kurunu duymuştum iyi geliyormuşBende leke var kendim yaptım malesef. Limon sürüyorum bazen
Evet bunları bende duydum.ama azim ettim bu kış cildime iyi bakaca ggmLekeler için limon zeytinyağı bal kurunu duymuştum iyi geliyormuş
Cilt hassas bir konu bence bir uzmana danışın Allah gostermesin yan etki yapabilir bazı maskelerEvet bunları bende duydum.ama azim ettim bu kış cildime iyi bakaca ggm
Bence ihmal etme git doktor tavsiyesi her zaman daha iyi ve kalıcıdır gerekirse doğal yollardan çözmeye çalışırsınEvet haklısın bir kere cildiyeciye gittim ilaç verdi ama tamamen kurtulmadim. Bir daha gitmek istiyorum aslında
Merhaba. Acaba bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi?Merhaba arkadaşlar. Ben normalde çok beyaz tenliyim.. daha doğrusu beyaz tenliydim3 yıl önce yazın bronzlaşma hevesiyle haftalarca, gün içinde saatlerce güneşlendim ve baya bronzlaştım. Ama 3 yıldır tenim eski rengine dönmedi, eski yıllarda yazdan sonra kışa girerken bronzluğum giderdi. Şimdi bronz değilim ama beyaz da değilim hatta tenim sarıya dönük oldu ne yapcam bilmiyorum. İnternne ufak çaplı bir araştırma yaptım, hamamda kese yapılması öneriliyor, benimle aynı durumu paylaşan, hamamda çözümü bulmuş ya da başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı acaba?