- 27 Temmuz 2013
- 261
- 9
- Konu Sahibi bordelaise
KIZLAAAR cok sorum var. Hepsini burada sorayim en iyisi dedim. Simdi sorunum cilt makyaji. Kirmizi sivilce izlerim var benim kapaticilarla kapatiyorum bikac saatte kapanmamis gibi aciliyorlar. Yolda ne kadar sivilceli kadinlar goruyorum ama oyle nakyaj yapiyorlar ki benim cildimden kat kat iyi duruyor. Ben de makyaj yapmayi ogrenmek istiyorum. Lutfen bilen anlayan birileri yardim etsin..
Dedigim gibi ilk derdim kirmizi sivilce izleri. Sivilce tedavisi goruyorum cildim epey kuru. Kompakt urunleri daha iyi uygularim normalde ama bu kuruluk beni likit urunlere yoneltiyor. Orda da bende ip kopuyor. Elimle uygilasam beceremiyorum fircalarla denesem fondoteni siyiriyorum. Ben yesil bi kapaticiyle ustune misshanin bb kremlerinden uygulamayi dusundum kirmizi izler icin sizin fikriniz nedir? Nasil yapicam bu cilt makyajini ben
Dedigim gibi ilk derdim kirmizi sivilce izleri. Sivilce tedavisi goruyorum cildim epey kuru. Kompakt urunleri daha iyi uygularim normalde ama bu kuruluk beni likit urunlere yoneltiyor. Orda da bende ip kopuyor. Elimle uygilasam beceremiyorum fircalarla denesem fondoteni siyiriyorum. Ben yesil bi kapaticiyle ustune misshanin bb kremlerinden uygulamayi dusundum kirmizi izler icin sizin fikriniz nedir? Nasil yapicam bu cilt makyajini ben