arkadaslar ne olur cok etkılı bır krem onerın bana da.bır cok sey arastrdım bırının begendıgını oburu yerden yere vurmus
gercekten etkılı bır marka ve urun ısmı var mı?bu lekeyı ben kendım olusturdum ıstemeyerek bır ay gectı suan koyu leke olarak suratımın ortasında bır ay oldu cogu kısı cok eskımeden tedavı etmelısın dıyor yarayı
yardım ltfn
resmi tam secemedim gözünüzün altında mı o leke.karbonat ve yumurta akı düzenli bir şekilde olur yada aspirin karbonat ve limon mesala ama cildin alerjıkse dikkat et bi dene ufaktan öle yap.kozmetikte ki leke acıcı kremler var ama dikkatli bir şekilde kullanman gerekir leke ürünün içindeki ürünleri ben fazlacana araştırdığım bildiğim için asla kullanmıyorum he yok güvendiğiim marka var kullanırım dersen mutlaka akşam gece kullan ve gündüz mutlaka güneş koruyucusunu yüzüne tamponlayarak sür eğer nemlendirici gibi sürersen eline bulaşır cilde tam şekilde yapışmaz oda koruyucu olmaz zaten ve mutlaka hafta bir cildine piling yap banyoda ki ölü tabaka atılıp cilt kendini yenilesin
cilt acıcın içideki belli başlı içerikler vucutta metal oluşturuyor ve bu dogumda cocugun saglıgını etkiliyor ve bizlerde de etkiliyor umarım dogal içerikli bulup kullanırsın eğer alırsan ve mutlaka içeriklerini öğren araştır çünkü bi taraftan onarırken bi taraftan da yıkıyor.mesela ben başıma geleni anlatayım kendi markamda göz kremi var kahve çekirdeği içerikli koyu göz halkalarını ve göz altındaki torbalanmaları giderip gerginleştiriyordu ama ilk önce ürünü kendimde uygulayıp görmem gerekiyor ki müşterime içerikle beraber anlatabileyim ben bi kaç gün sürdüm vee göz altım bir torbalandı anlatamam sanki bali cekmişim berbat hala geldi gözlerim ilk başta anlıyamadım ama sonradan farkettim ki ben hiç o dönemlerde göz kremi kullamadıgım için cildim tepki verdi iki haftada geçti sonrasında gerçekten özelliği gibi iyi geldi(kahve çekirdeğine alarjisi olanlara vermiyordum)
bir dermatoloji uzmanına göstermenizde fayda var. Lekenin neden kaynaklandığını ve hangi kremlerin kullanılması gerektiğini doktor buradaki herkesten iyi bilir. Ayrıca üzülmeyin lekelerin tedavisi kremle olmazsa bile lazerle mümkün.
doktora gittiysen ve sağlık sorunu değilse elma kabuğunu hep söylüyorum bir dr muz kabuğu. yine karbonat ve aspirin de beyazlaştırıyor cildi. doğal maskeler işe yarıyor yani.