Lekeler, Çiller Cilt lekesi tedavim sırasında güneş kremi yerine Bepanten kullansam olur mu?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Jebality

carpediem*
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
58
2
Arkadaşlar doktor bana yüzümdeki lekeler için Avene Cleanence K kremini verdi. Kullanmaya başlayıcam yalnız yüz soyucu özellikte bir krem. Bununla birlikte kremi gece sürüp gündüzleri güneş kremi kullanabilirsin dedi. Güneş kremi yerine, bepanten krem yada bepanten plus kullanabilir miyim? Ne gibi etkileri vardır?

Son düzenleme:
bepanten güneşte leke yapıyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim bir araştır istersen

Bakındım biraz. Öyle diyenlerde olmuş,lekelerim geçsin diye kullandım diyenlerde var. İkilemde kaldım o yüzden başlık açtım. Teşekkür ederim yinede :)

bende epilasyondan sonra leke kalmasın diye geceleri bepanten sürüyorum gündüzleri ise güneş kremi:)

ben sebamed 50+ güneş kremi kullanıyorum aslında sebamedi alırken çok da araştırdığım söylenemez belki daha iyi güneş kremleri vardır ama şu an için memnunum yaz aylarında da aynı korumayı sağlar umarım:)

Son düzenleme:
canım cilt soyucu kremlerle birlikte güneş kremi kullanmalısın yoksa soyulan yerlerde lekelerin çıkar :KK43: yazda geliyo en az 50spf li bi krem kullansan çok daha iyi olur bence :)

Canım o kremi bende kullandım, asıl güneşte kullanılması gereken krem canım o. Ben gün içinde 3 saatte bir sürüyordum.. Yani bephanten olmaz bence canım, istersen bir eczaneyi arayıp sorabilirsin..:KK34:

X