Lekeler, Çiller Cilt lekelerine SON

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Cildiniz ne durumda bilmiyorum ama bende sizinle birebir aynı sorunu yaşıyordum uzman doktor tavsiyesi ile locoderm acnelyse expigment ve fucicort tedavisine başladık yine aynı sende de gördüm bu sivilce yada yaralarla kendim oynuyordum doktorum bunu fark edince prozac(kaygı endişe anksiyete için) almamı istedi bugün 4. Günüm acnelyse yi tedavinin 10.gününde başlayacağım şuan soyunma yok o yüzden ama tedavinin ilk aşaması( kurutma) gayet güzel bende prozac sayesinde daha rahatım ve elim yüzüme gitmiyor 4 günde bile ilacın etkisini gördüm bakalım acnelyse tedavisine başlayınca ne olacak yalnız bişeyi özellikle söylemek istiyorum bu ilaçları doktor tavsiyesi olmadan alıp kullanan çok fazla insan var arkadaşlar bu ilaçlar ağır kimyasal içeren içerisinde kortizon olan ilaçlar bunları doktorunuza sormadan kullanmayın bakın aynı ilaçlar bana doktor tedavisi ile verildi fakat çok ince bir ayrıntı var doktor bana bu ilaçları kullan 10 gün sonra acnelyse başlayacağız demese ben onuda hemen başlardım ve eminim bezelye tanesi ile değilde yüzüme boca edecek kadar kullanırdım Dr tavsiyesi almanın en büyük faydası sizin cildinize uygun tavsiyelerde tedaviye başlıyor olması. Birde baba doktorum güneş kremi önerdi fakat tmm krem formatında değil cilt tonuna uygun renkli(fondoten gibi) jel gibi bir ürün renkli vermesinin sebebi muhtemelen benim muayeneye makyaj yaparak gitmem onun makyajını yıka gel dediğinde benim mutsuzluğumdan kaynaklı oldu sanırım sosyal açıdan benim fondotensiz dışarı çıkmayan biri olduğumun farkına vardı makyajımı silip maske takıp gidince 1ay sonra kontrolüm var tek bir makyaj ürünü olmadan maske takmadan gideceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…