Lekeler, Çiller Cilt Lekelerine Karşı ve Cildi Yenileyen Tek ve Net Bir Yöntem Önerebilir Misiniz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Cansucansel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
11
4
27
Merhabalar, öncelikle, yeni üyeyim o yüzden bir yanlışlığım olursa affola :) Malum yaz mevsimini bitirmekteyiz ancak beraberinde bize lekeli, solgun ve kararmış ve dengesiz bir cilt gibi eserlerle veda ediyor bu mevsim malesef. Aslında sadece burnumda lekeler mevcut ama cildimin kışa göre bu yaz daha solgun ve cansız göründüğünü ve T bölgesinde yağlanma ve hafif sivilcelenmenin ortaya çıktığını farkettim ve bir de kararma evet sizler belki bronzlaşmayı seviyorsunuzdur ama ben bunu engellemek için güneşten kaçarım çünkü beyaz tenli doğmuş bir insanda bu olay yapay ve sağlıksız duruyor bence bilemiyorum... Bu nedenle cildimi canlandıracak, aynı zamanda lekelere ve ortaya çıkan cilt tonu ve bölgesel yağlanma gibi dengesizliklere de etki edebilecek bir çare rica ediyorum sizden. Bu bir krem ya da ev yapımı bir yöntem olabilir fark etmez sadece öyle gündüz kremiydi gece kremiydi sonra üstüne şu maske bu tonik bilmemne zincirleme ürünler değil de tek ve etkili bir ürün istiyorum ev yapımı veya varsa böyle tek bir ürün piyasada önerirseniz sevinirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…