• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri cilt lekelerinden kurtulmak isteyenler nerdesiniz

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

japongulu

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
208
27
318
50
Diğer
cildimde hamilelikten kalma lekelenmeler vardı ve yazın güneşe çıktığım zaman felaket artıyordu ne kullandıysam fayda etmedi sonra bu kürü uyguladım ve lekeler tamamen yok oldu bu mucize kürün hazırlanması da çok basit bir ayva içindeki çekirdekleri bir çay bardağının dörtte biri suyun içine koyuyorsunuz bir gün sonra jel kıvamına geliyor yüzünüze sürüp yarım saat sonra yıkıyorsunuz haftada üç kez yeterli sadece bu kadar ayrıca televizyonda duydum kırışıklıklara da iyi geliyormuş kesinlikle tavsiye ederim

ya ben bunu denemiştim bir kere bardağa koydum ayva çekirdeklerini bir günde jel olmadı diye 2 gün mü bekletmiştim ne küflendi :D ayva çekirdeğini suda kaynatınca da direkt jel oluyor soğutup kullansak bir farkı olur mu sizce ya

ya ben bunu denemiştim bir kere bardağa koydum ayva çekirdeklerini bir günde jel olmadı diye 2 gün mü bekletmiştim ne küflendi :D ayva çekirdeğini suda kaynatınca da direkt jel oluyor soğutup kullansak bir farkı olur mu sizce ya

yalnız çok az su koyulacak bende ilk yaptığımda olmadı fazla koymuşum kaynatmayınca daha etkili olduğunu söylüyorlar uzmanlar

evet bende bu kürü kullanıyorum yüzümü gerginleştiriyo çok güzel mutlaka deneyin ama ben lekelere iyi geldiğini bilmiyorudum
bilgi için teşekkürleropuyorumnanaktan

Back