• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt Lekelerinden Kurtulmak İçin Yapmamız Gerekenler..!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Sonsuzzzz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
3.934
333
373
Öncelikle güneş lekesi, sivilce lekesi bilmem ne lekesi ( falan filan işte kısaca buna bozuk cilt diyoruz ) varsa cildinizde, siz bu cilde doğru düzgün makyaj yapamazsınız.. İlla ki bir sorun çıkar ve cildiniz bozuk görünür... Yani alt yapı iyi değilse makyaj yüzünüzde güzel durmayacaktır...

Yapacağınız belli başlı kurallar var bayanlar.. onları sıralarsak ;

-Hava güneşli olsun veya olmasın kesinlikle ama kesinlikle GÜNEŞ KORUYUCU KREM kullanacaksınız.. Bunu cildi bozuk olsun veya olmasın herkesin kullanması şart bayanlar bunu unutmayın.. Makyaj yapacak dahi olsanız fondotenden önce bu kremi kullanın, cildiniz iyice emince makyaja geçin.. Bu kremler UVA ve UVB içermelidir.. Bunlardan bir tanesi güneşin yakmasını engelliyor, diğeri ise güneşin ciltte yaptığı lekeleri engelliyor.. Aynı zamanda güneş koruyucu kremi nemlendirici niyetli de kullanabilirsiniz.. Ürünü almadan önce içindekileri okuyun, bilmeden hiçbir ürün almayın... UVA ve UVB yi bilmiyorsanız, üzerinde SPF yazan ve koruyucu faktörü 15'in üerinde olan ürünü almalısınız...Üzerinde bunlardan bir tanesi bile yazmıyorsa kesinlikle almayın çünkü bir özelliği yoktur.. AVON'un var mesela 50 faktörlük falan, 15 ve üstü olsunda önemli değil :KK23:

-Bol bol su için. Bunu aklınızdan çıkarmayın, su sağlıktır.. Yok ben suyu zor içiyorum diyorsanız, içine ek aromalar katabilirsiniz.. Ya da günde 2-3 bardak kadar soda tüketin...:21:

-Neutrogena Daily Clear ürünlerinden birini kullanın... Mesela benim kullandığım ürün Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit, böyle pembe kutulu olandan... Bir tane yüz temizleme fırçası alın, netten girip bakarsanız net görürsünüz resmini... Kozmetikçilerde olur büyük ihtimal... Her sabah bu fırçayla birlikte yüzünüze bu ürünü kullanın ve yıkayın...

-Cilt yenileyici peeling jeller var bilirsiniz.. Aslında ben avon taraftarıyım, her türlü ürünü avon katoloğunda bulabilirsiniz ki bu ürünler çoğu zaman indirimde oluyor :KK66: Neyse bu peeling jeli haftada 1 yine yüz temizleme fırçasıyla beraber kullanarak yüzünüzü temizleyin..

Yaklaşık 2-3 hafta sonra etkisini görmeye başlayacaksınız :)) Haydi kolay gelsiiin

NOT : ALINTIDIR..

Bunlarda ilginizi çekebilir..!

Diğer konu başlıklarım için ADIMA TIKLAYIN ve Profilime gelin. Oradan AÇTIĞIM KONULAR'a tıklayın.

Son düzenleme:
Surekli bi avon avon avon.
Avon mu satiyosunuz?

Back