• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller cilt lekelerim var yardım edin

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kiymetturhan

pamuk
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
5
0
286
İzmir
slm benim sivilce lekelerim var hala da sivilce çıkıyo 27 yaşındayım ben lekelerimi geçirecek cilt rengimi açacak bi maske krem yada başka birşey bilen biri varsa yardım edebilirmi acaba hürrem kremini duydum kullanan varmı işe yarıyormu benim birde göz çevrem çok koyu renkte açmak için ne yapabilirim zaten esmerim beni daha da kötü gösteriyor

slm benim sivilce lekelerim var hala da sivilce çıkıyo 27 yaşındayım ben lekelerimi geçirecek cilt rengimi açacak bi maske krem yada başka birşey bilen biri varsa yardım edebilirmi acaba hürrem kremini duydum kullanan varmı işe yarıyormu benim birde göz çevrem çok koyu renkte açmak için ne yapabilirim zaten esmerim beni daha da kötü gösteriyor

canım istersen aksil 5 diye bir krem var birde garnier bb açık ton yüzüne iyi gelicektir...bütün yazdıklarını yaşayan biriyim özellikle yazın koyulaşan lekelerim vardı iyi gelicektir ben kullandım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X