Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyle geçmez lekeler. Yumurta akı ve limon karıştırıp sürün haftada 3 defaCildimde sivilce ve güneş lekesi mevcut. Bugünde yetmezmiş gibi keseden dolayı tahriş ettim. Nasıl yapacağım da kurtulacağım şu lekelerden? Çözüm bulan var mı?
Teşekkür ederim. Siz memnun kaldınız mı?Keseyle geçmez lekeler. Yumurta akı ve limon karıştırıp sürün haftada 3 defa
Evet bende etkili oluyorTeşekkür ederim. Siz memnun kaldınız mı?
Arkadaşım güneş lekeleri ve çocukluktan kalan tırnak izleri için Fraksiyonel lazer yaptırdı 3.seans sanırım emin değilim kurtuldu. İmkanınız varsa evde zaman kaybetmeyin gerçekten evdeki yöntemler bu tür lekelere çözüm olmuyor malesef. Evde yapılan uygulamalar sadece cilde canlılık veriyorCildimde sivilce ve güneş lekesi mevcut. Bugünde yetmezmiş gibi keseden dolayı tahriş ettim. Nasıl yapacağım da kurtulacağım şu lekelerden? Çözüm bulan var mı?
Güneş lekesine en iyi domates suyu etki ediyor ben her yaz sonunda domates suyu sürerim cildimeCildimde sivilce ve güneş lekesi mevcut. Bugünde yetmezmiş gibi keseden dolayı tahriş ettim. Nasıl yapacağım da kurtulacağım şu lekelerden? Çözüm bulan var mı?
Dermapen çok iyi geliyor 5 seansta baya etkisini görmüştümCildimde sivilce ve güneş lekesi mevcut. Bugünde yetmezmiş gibi keseden dolayı tahriş ettim. Nasıl yapacağım da kurtulacağım şu lekelerden? Çözüm bulan var mı?
Transparan sabun kullanmayı denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.Cildimde sivilce ve güneş lekesi mevcut. Bugünde yetmezmiş gibi keseden dolayı tahriş ettim. Nasıl yapacağım da kurtulacağım şu lekelerden? Çözüm bulan var mı?