Lekeler, Çiller Cilt lekeleri :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Nohopee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
77
26
27
Merhaba en büyük sorunumu yazmak istedim çok fazla kafama takıyorum çünkü . Ben kendimi bildim bileli kahverengi lekelerin var sivilcen yok ama kahverengi lekerim çok fazla var yapmadığım maske kalamadı . Doktora da gittim ama verdikleri hep aynı jel ve sonuç yine hüsran :KK43: sizin kullandığınız krem , maske ,jel vb. Ne varsa yazar mısınız ? Yüzumun soyulmasına yardımcı olan krem isminde olabir

Merhaba ,

Benim yüzümde benlerim ve kahverengi lekelerim son iki yılda çok fazla arttı.Ben açıkcası doktora gideyim yapmadım yapamadım :/ İnternetten ordan burdan araştırdım.Deneye deneye buldum çok şükür Arnavut kremi ve keçi sütü sabunu :) Canım Halis mulis el yapımı sabunculardan al ( benim komşum sabuncu ordan şanlıyım valla ) Keçi sütü sabununu ve tüm cildine kullan daimi kullan ki birden etkili degil zamanla etkisini gösteriyor bu sabun , sabırla beklemen gerekiyor ama çok faydalı internetten de özelliklerini araştır istersen için rahat etsin.Arnavut kremini ben lekelerim gitsin diye kullandım tenimin rengini açıyor ki hala devam ediyorum her akşam ve her sabah temiz cilde sürüyorum. ( boynunada sürmeyi unutma )Tenimle çok barışıgım şu an vallahi kendim kendime nazar edicem diye korkuyorum.Makyajı hafife indirdim öyle çıkıyorum artık dışarı eee alışkanlık makyajdan vazgeçemiyorum acıkcası..Mutluluklar faydam dokunmuştur inşallah

contraxtubex kullanabilirssin. veya tretin kullan tretini bulman zor olabilir ama muhtesem bir soyucu. renk düzensizliklerini kapatmak için de aksil 5 yada imex kullan :KK66:

X