Lekeler, Çiller cilt lekeleri ve yüzdeki çukurlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Yüzümde sivilce lekeleri var çok sivilce çikmaz ama ciktiginda da leke birakir doktora gittim defalarca isotrexin acneleyse expigment gibi kremler verildi duzenli kullandm ama sonuc ayni. Birde yüzümde sebebini bilmedigim cukurluklar var denemedigim sey kalmadi. Son olarak sinopta uretilen sis kremi kullanmayi dusundum ancak bazilari hic memmun degil. Kafam karisti acikcasi. Sis krem kullanan var mi aranizda yada baska tavsiyeleriniz. Tesekkur ederim hepinize.

Yuzunuzde sivilce cikmaya devam ediyorsa kullandiginiz leke kremleri bir ise yaramaz cunku yeni sivilce ciktikca yine onun izi kalacaktir distan degil icerden bir tedavi yapmaniz gerekiyor. Gecmis olsun.

Bende ayni seyi soyledim gittigim doktorlara ama icerden tedavi edilcek kadar problem yok diyorlar
Yuzunuzde sivilce cikmaya devam ediyorsa kullandiginiz leke kremleri bir ise yaramaz cunku yeni sivilce ciktikca yine onun izi kalacaktir distan degil icerden bir tedavi yapmaniz gerekiyor. Gecmis olsun.

Canım sarı kantaron yagi kullanmayı dene bende işe yaradı

Nasil kullaniliyor canim ve orjinalini nerede bulabilirim
Aktarlarda baharat satan yerlerde oluyor ben kendi yaptıklarından almıştım istersen sende yaptırabilirsin 5 tl ucuz bişey. Gece yatarken sürüyordum en az bir hafta da etkisini göstermişti inşallah sende de işe yarar canım üzülme

Teşekkürler söylediğin için :)

Ciltteki sivilce sivilce izleri dogum ve güneş lekeleri icin lr urunlerini tercih etmenizi tabsiye ederim gercekten mukemmel sonuc veren urunler kullanici memnuniyetkeri cok fazla. Lr da is ortagiyim istediginiz konuda yardimci olabilrim. Ozelden veya mail adreaimden bana ulasabilirsiniz. saniyekilic_ela@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…