Lekeler, Çiller Cilt lekeleri ve vücut çatlakları

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nbht41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
9
11
45
Slm herkezeee😊
Sonbaharın gelmesiyle uzun zamandır araştırdığım cilt soyucu kırem olan tiretin kıreme başlamış bulunmaktayım umarım okuduklarım kadar güzel sonuçlar alırım bu dertten yakınan ve çare bulan varsa bizle paylaşabilirmi lütfen

Ben cilt lekeleri için hep limon sürerdim özellikle gece yatarken sabaha kadar yüzümde kalırdı,uyanıp yüzümü yıkadıktan sonra neutrogena yüz kremimi sürüp daha sonra pirinç unu ile köyü kıvamlı bir karışım hazırlayıp onu sürerdim. Hep dönüşümlü. Hem cildin beyazlıyordu hemde lekelerim ki fazla yoktu ama elbet sivilcelerimi patlattığımdan dolayı vs vardı geçerdi. En güzeli böyle bence 😏😊😁

Ben cilt lekeleri için hep limon sürerdim özellikle gece yatarken sabaha kadar yüzümde kalırdı,uyanıp yüzümü yıkadıktan sonra neutrogena yüz kremimi sürüp daha sonra pirinç unu ile köyü kıvamlı bir karışım hazırlayıp onu sürerdim. Hep dönüşümlü. Hem cildin beyazlıyordu hemde lekelerim ki fazla yoktu ama elbet sivilcelerimi patlattığımdan dolayı vs vardı geçerdi. En güzeli böyle bence 😏😊😁
Kıs sen bütün mutfağı indirmişsin hiçmi üşenmedin 😂😂

Kıs sen bütün mutfağı indirmişsin hiçmi üşenmedin 😂😂
Gençtik tabi o zamanlar hahaha 😁😁😁 şimdi yapmaya vaktim yok ama cidden uğraşıyordum . Çatlaklar içinde bırakın kremleri en iyisi bebe yağı bak hala kullanırım. Bir de yürüyüş 😘

Gençtik tabi o zamanlar hahaha 😁😁😁 şimdi yapmaya vaktim yok ama cidden uğraşıyordum . Çatlaklar içinde bırakın kremleri en iyisi bebe yağı bak hala kullanırım. Bir de yürüyüş 😘
Çok teşekkür ederim 💕 heryaşın güzelliği başka önce temizlik ve bakım tabi

c vitamini cildin rengini açıp, lekeleri azaltıyor. Ama tabi cilt hassasiyetinize göre kullanmalısınız. yoğun bir c serumu cildinizi tahriş edebilir

X