Lekeler, Çiller Cilt Lekeleri Nasıl Geçer?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.544
297
Cilt Lekesi Gideren Maskeler Badem İle Yapılan Leke Açıcı Maske 3 yemek kaşığı limon suyu 2 tatlı kaşığı su Yarım çay bardağı badem Bademi bir miktar sıcak suyun içinde bekletin ve yumuşadığı zaman mikserden geçirip un haline getirin. 2 tatlı kaşığı su ve 3 yemek kaşığı limon suyu ilave edip karıştırın. Cildinize sürün ve 20 dakika beklettikten sonra durulayarak temizleyin. Düzenli olarak haftada 1 kez tekrarlandığında yararlı etkileri görülür. Cilt Lekeleri İçin Papatya Maskesi 2 tatlı kaşığı gül 2 tatlı kaşığı bal 1.5 bardak su 1 tutam papatya Papatyaları suyun içine atın ve kaynatın. Kaynadıktan sonra süzerek elde edilen suya 1 çay bardağı su ve 2 tatlı kaşığı bal ile gülü ilave edin. Cildinize sürüp 20 dakika bekledikten sonra ılık su yardımıyla temizlenin. Haftada 1 kez tekrarlayabilirsiniz. Cilt Lekeleri İçin Yumurta Akı Maskesi 1 adet yumurta akı 3 damla lavanta yağı 4 tatlı kaşığı fasulye unu Malzemeleri bir araya getirip karıştırın ve cildinizde sorunlu bölgelere sürüp 20 dakika bekletin. Ardından ılık su yardımıyla cildinizi temizleyin. Haftada 1 kere düzenli olarak uygulandığında cilt rengini eşitleyecektir. Cilt Lekeleri İçin Maya Maskesi 2 çorba kaşığı soya peyniri 1 tatlı kaşığı maya Soya peynirini ezin ve 1 tatlı kaşığı maya ile karıştırıp krem kıvamına geldiğinde mayalanması için dinlendirin. Yarım saat bekledikten sonra cildinizde leke görülen bölgelere sürün ve 15 dakika cildinizde bekletip temizlenin. Haftada 1 kez tekrarladığınızda cildinizin renk tonunu eşitleyecektir
Cilt Lekeleri İçin Maskeler Cilt rengi dengesizliklerini gidermek üzere yapılan maske tarifleri ile kısa süre içinde cildinizdeki lekelerden kurtulabilir ve cilt rengi açma sağlayabilirsiniz. Yüzdeki lekeler üzerinde etkili olan tarifler sivilce izleri, yaşlılığa bağlı oluşan lekeler, yara ve yanık lekeleri üzerinde etkilidir. Güneş lekeleri de bu maskeler sayesinde kolayca giderilebilmektedir.

Selamlar;
Lazer yüzünden bıyık bölgemde leke oluşmuştu. Üzerine bir de yanlış tedaviler uygulanınca lekem baya bir abartı hale gelmişti. Ancak bir arkadaşım önerisiyle gittiğim VERDE SAĞLIK Merkezi'nde UzmanDR. Fügen Erdogan Cekin sayesinde mezoterapiye başladım. Allaha şükür inanılmaz memnunum ilk seansta bile gözle görülür bir açılma oldu lekemde. Şuan 3. Seanstayım ve neredeyse gitti lekem. Herkese tavsiye ederim hem cok zahmetsiz bir işelm, hem kesin çözüm hem de soyma falan olmadığından leke arttırma riski yok!
Sevgiler

Merhabalar. Sanırım bir yaştan sonra sir ve güneş lekeleri ile karşılaşıyoruz hangi ürünü kullanırsak kullanalım ya geçirmiyor yada daha beter hale geliyor. Benim cildimde de güneş ve sir lekeleri vardı. Koyu kahverengi hatta çukulata renginde. Hiç bir fondöten de kapatmıyordu. Benim bir hemşire arkadaşım tıbbi bir krem önerdi. Ciltteki yanıklar için kullanılan bir ürün. Adı Madecassol. İnanılmaz bir şekilde rengim açılmaya lekelerim yok olmaya başladı. Düzenli kullanamadığım halde faydasını çok gördüm. İsterseniz öncesinde lekeleri bir pamuğa döktüğünüz oksijenli su ile önce silin. Sonra madecassol u uygulayın. Ben sadece akşamları veya gece yatmadan az önce sürdüm. İnce tabaka halinde sürün iyice yedirin. Ben sabahları sürmedim güneş ışığına maruz bırakmamak için. Bence deneyin. kullanan biri olarak söylüyorum gerçekten de işe yarıyor.

Cilt lekeri icin lr aloe vera urunler den memnun kalan bircok arkadasimiz avr kendim lr da is ortagiyim bana ulasirsaniz yardimci olurum gunes lekeleri dogum lekeleri ciller sivilceler daha bir cok konuda urunelrimiz mevcuttur. saniyekilic_ela@hotmail.com mail adresim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…