• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri cilt lekeleri için yumurta akı ve limon

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

eylulhuznu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
9
0
286
İzmir
kızlar bu tarifi bi kaç sene önce bi arkaşımdan almıştım ve gerçekten çok işe yaradı. ama arada bi tekrarlamak gerekiyor. bir yumurtanın akına 15 damla limon suyunu karıştırıp yüzünüze sürüyorsunuz. kuruduktan sonra ılık suyla yıkayın. lekelerde hemen bi açılma olmuyor ama ben haftada 3-4 defa yaptım ve kayboldular. beyaz tenliyim ve çok çabuk iz kalıyor yüzümde ama geçirdi bu hepsini. kokusu biraz kötü yalnız baştan uyarayım:1: bir de uzun süreli kullanım için iyi değil içinde yumurta olduğundan hemen bozuluyor.

canım leke derken nasıl lekeler..
küçük kahverengi güneş lekeleri tarzımı yoksa gecmişten kalan hafifi kırmızımsı alt deri lekeleri mi..
çok zor bir işlem değil aslında..ama işte devamlılık ister mi acaba..?:uhm:
hiçbirşeyin ardını getiremiyorum hemen sıkılıyorum..şöyle haftada bir yada ayda iki falan olsa tamama.s.

canım hani bu sivilce lekeleri falan var ya kırmızı kırmızı onlar için kullanmıştım ben iyi de geldi. güneş izlerinde de çok az bi açılma oldu. ben de senin gibiyim hemen sıkılıyorum ama buna devam edebildim nasılsa. haftada 3-4 defa yaptım açtı renklerini. sonra tekrar leke olduğunda tekrar yaptım.

kızlar bu tarifi bi kaç sene önce bi arkaşımdan almıştım ve gerçekten çok işe yaradı. ama arada bi tekrarlamak gerekiyor. bir yumurtanın akına 15 damla limon suyunu karıştırıp yüzünüze sürüyorsunuz. kuruduktan sonra ılık suyla yıkayın. lekelerde hemen bi açılma olmuyor ama ben haftada 3-4 defa yaptım ve kayboldular. beyaz tenliyim ve çok çabuk iz kalıyor yüzümde ama geçirdi bu hepsini. kokusu biraz kötü yalnız baştan uyarayım:1: bir de uzun süreli kullanım için iyi değil içinde yumurta olduğundan hemen bozuluyor.

Caım yaa..bende hassas ve karma cilt tipine sahibim. Yanaklar kuru ama burun cevresi yaglı...Alnımda sivilceler vardı.Şimdi geçti ama kırmızı kırmızı izleri kaldı. Beyaz tenliyim bir de çok göze çarpıyor...ben de kullansam bu maskeyi iyi gelir mi acaba?? Senin cilt tipin nasıldı????

limonla ilgili bir kaç karışım daha denemiştim faydası olmuştu bunude denicimmm:)

Back
X