Sivilceli Ciltler Cilt lekeleri cukurlar sivilceler... Lutfen yardimmm!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sinem_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
122
85
26
Merhaba kizlar ben 1 seneyi geckindir yuzume iğneli epilasyon yaptiriyorum oncesinde yuzum bebek gibiydi sivilce falan hic cikmazdi izim falan hic yoktu sadcee tuylerim vardi iste 1 senedir gidiyorum gittikce yuzumde sivilceler cikmaya basladi kirmizi uçsuz buyuk sivilceler ve 1 senedir geçmeyen birsuru sivilcem var. Kahve kirmizi leke birakiyorlar sonra oralar cukurlasiyor sivilce cikan yerler delik kaldi hep. Yuzum delik desik izli sivilceli ne ararsaniz var. Onerebilceginiz bisey var mi bu yuzum nasil iyilesir daha once kullandiginiz memnun kaldiginiz bi krem ya da DERMAPEN falan yaptiran kurtulan oldu mu lutfen acil cozummm!! Psikolojim berbat yuzum hep tuylu hem sivilceli hemde izli cukurlu harita gibi

Geçmiş olsun. Dermapen yaptırdım ancak çok etkili olduğunu kendi cildim için söyleyemem. 5 seans yaptırdım altın iğne uygulamasını tek seans fevkalade memnunum.

Nerede yaptırdiniz altin igne uygulamasjni öğrenebilir miyim, cok acili mi ucret ne kadar uygulama sonrasi nasil bakmak gerekiyor

Nerede yaptırdiniz altin igne uygulamasjni öğrenebilir miyim, cok acili mi ucret ne kadar uygulama sonrasi nasil bakmak gerekiyor

Seldi Anti-Aging-Wellness de yaptırdım Ataşehir'de. İşlem acılı sonrasında çok bişey yapmadım açıkçası, şükürler olsun iyi şuan parlıyor cildim. Cumartesi 2.seansım var gelişmeleri yazarım. İnstagram sayfalarına bakın derim sonuçlar muazzam çünkü. Her kuruşunu hak ediyorlar.

Z zerema merhaba, cildiniz şu an ne durumda acaba?

Merhaba. Ayna elimden düşmüyor shfjdkjdfkj inanın cildim berbattı. Yıllardır denemediğim şey kalmadı. Ama 2.seans sonrası çok daha memnun kaldım. Pullanma var şuan yüzümde. Akşam çok ovmadan hafif bi peeling yapıyorum yüz yıkama süngeriyle. Akabinde bebe yağı sürüyorum yatmadan önce çok kuruyor çünkü. Dört gözle aralığın ılk haftasını bekliyorum. Ama ben 1-2 seans daha alıcam içime iyice sinmesini istiyorum. Şuan durum böyle. Bi sıkıntım yok haftaya kadar çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Z zerema sizin adınıza çok sevindim. :)

pekii, bakım sürecinde ve süreç bittikten sonra kullanmanız gereken ürün vs. var mı, bununla ilgili bilgi veriyorlar mı?
bu son sorum, yanıtınız için teşekkür ediyorum.

Merhaba. Ayna elimden düşmüyor shfjdkjdfkj inanın cildim berbattı. Yıllardır denemediğim şey kalmadı. Ama 2.seans sonrası çok daha memnun kaldım. Pullanma var şuan yüzümde. Akşam çok ovmadan hafif bi peeling yapıyorum yüz yıkama süngeriyle. Akabinde bebe yağı sürüyorum yatmadan önce çok kuruyor çünkü. Dört gözle aralığın ılk haftasını bekliyorum. Ama ben 1-2 seans daha alıcam içime iyice sinmesini istiyorum. Şuan durum böyle. Bi sıkıntım yok haftaya kadar çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.
İğne izi kaldı mı yüzünüzde?

hayır hiçbir iz kalmıyor, bilakis gözenekleri daraltıyor. İşlem sonrası cilt hafif pullanma yaşıyor ve kendini yeniliyor. Dokunmaz, yolmazsanız hiçbir iz kalmaz :halay:
Ben fractora yaptırdım o da altın iğne diye geçiyor ancak yüzümde iğne izleri kaldı... sizin cihazınızın markası nedir?

Merhaba kizlar ben 1 seneyi geckindir yuzume iğneli epilasyon yaptiriyorum oncesinde yuzum bebek gibiydi sivilce falan hic cikmazdi izim falan hic yoktu sadcee tuylerim vardi iste 1 senedir gidiyorum gittikce yuzumde sivilceler cikmaya basladi kirmizi uçsuz buyuk sivilceler ve 1 senedir geçmeyen birsuru sivilcem var. Kahve kirmizi leke birakiyorlar sonra oralar cukurlasiyor sivilce cikan yerler delik kaldi hep. Yuzum delik desik izli sivilceli ne ararsaniz var. Onerebilceginiz bisey var mi bu yuzum nasil iyilesir daha once kullandiginiz memnun kaldiginiz bi krem ya da DERMAPEN falan yaptiran kurtulan oldu mu lutfen acil cozummm!! Psikolojim berbat yuzum hep tuylu hem sivilceli hemde izli cukurlu harita gibi
canim suan dermapen yapiyorum 2. seansm bitti 2 seansim daha var baslamadan oncede hydra facial yapmislardi tek kelimeyle MUHTESEM.lekelerim acildi gozeneklerim o cukur gibi gozenekleri kucuck kaldi tamamen gecmedi ama bu islemler bittignde bebek gibi olacagma eminim tabi bu arada bend4 kore cilt bakim ritueliyle yapip destekliyorum cok memnunum canim

hayır hiçbir iz kalmıyor, bilakis gözenekleri daraltıyor. İşlem sonrası cilt hafif pullanma yaşıyor ve kendini yeniliyor. Dokunmaz, yolmazsanız hiçbir iz kalmaz :halay:
merhaba benim de iğneli sonucu yüzümde kırmızı kırmızı delikler kaldı sizce geçer mi lütfen yardımcı olun

merhaba benim de iğneli sonucu yüzümde kırmızı kırmızı delikler kaldı sizce geçer mi lütfen yardımcı olun

Merhaba. Cumartesi 3.seansım yapıldı Ve inanın o gözenekler minicik kaldı. Ki geçen hafta cildim inanılmaz kustu ve yapılan işlemlerle o sivilceler pufff söndü gitti. Lütfen ertelemeyin. Üşenmeyin. Seldie Antiaging Ataşehir de instagram sayfalarından bakabilirsiniz. Herşeyin çözümü var yeter ki sabırlı olun.

X