• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilt kuruluğu yaşayan varmı aranızda?

cerennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
77
0
86
İstanbul
arkadaşlar bebeğimi dünyaya getireli 37 gün oldu... bende inanılmaz bir cilt kuruluğu başaladı. bütün vücudum kupkuru. nemlendirici sürüyorum. ama nafile acayip kurudu cildi. normalde kuru bir cilt yapım yoktu. normaldi ama ne oldu bilmiyorum. aranızda böle sorunlar yaşayan varmı? varsa ne yapıyorsunuz...?

canım bendede var o kadar su ıcıyorum ama nafıle.sanırım bunun nedenı bebek emzırmemız.butun su sute gıdıyor dıye dusunuyorum.cunku bazen aksama kadar ıdrara bıle cıkmıyorum

canım bendede var o kadar su ıcıyorum ama nafıle.sanırım bunun nedenı bebek emzırmemız.butun su sute gıdıyor dıye dusunuyorum.cunku bazen aksama kadar ıdrara bıle cıkmıyorum

aynen arkadaşım bende idrarıma bi sabahtan bide yatmadan önce çıkıyorum işte. ay ama çok fena ya yüzüm çok kötü kabuk kabuk oldu. ne yapacağımı şaşırdım. son çare doktora gitmek galiba.

Arkadaşlar zamanla cildiniz eski halini alacaktır.Benim cildim kuruya dönüktür, ama son doğumdan sonra(4 yıl önce) bütün vücudum çatlak çatlak oldu, hani susuz kalan toprak nasıl çatlar aynen öyle. Delirdim resmen, ne kadar nemlendirici yağ varsa denedim, hiçbiri fayda etmedi. Son 3-4 aydır eski halime döndüm çok şükür. Sanırım sizde de aynısı olur.

arkadaslar bende dogum yapali 1.5 sene oldu ..dogum oncesi yagliya donuk bir cildim vardi (buna saclarimda dahil) ama dogum sonrasi anormal kurudum..malesef gecmesi biraz zaman aliyor fakat endise etmeyin mutlaka geciyor...bu donemde kremler cok etkili olmuyor.Ben sizlere bebeyagi kullanmanizi tavsiye ederim hatta icine birkac damla susamyagi, bademyagi, kayisiyagi ve avakado yagi damlatirsaniz muhtesem bir nemlendirici oluyor hafif islak veya nemli ciltte emilimi daha da kolay...ve hatta ben hamileligimde ozellikle meme ucuna surdugumde dogum sonrasi faydasini cok gordum emzirirken hic kurumadi ve dolayisiyle yara olmadi:)
saydigim yaglari aktarlarda,sifali bitki satan heryerde bulabilirsiniz..hepinize kolay gelsin:)

doğumdan sonra benimde cildimde kuruluk başladı doktorum baban sürülece losyon verdi isterseniz yazarım ismini

arkadaşlar bebeğimi dünyaya getireli 37 gün oldu... bende inanılmaz bir cilt kuruluğu başaladı. bütün vücudum kupkuru. nemlendirici sürüyorum. ama nafile acayip kurudu cildi. normalde kuru bir cilt yapım yoktu. normaldi ama ne oldu bilmiyorum. aranızda böle sorunlar yaşayan varmı? varsa ne yapıyorsunuz...?

canım ben dogum yapalı 1 sene oldu aynı dert bendede var.cıldım dogumdan sonra cok kurudu.ayak tabanlarımdan tut ellerıme kadar pul pul oluyor.krem kullanıyorum ama yınede kuruyor.sanırım duzenlı olarak yogun kremlerden kullanmak lazım

merhbalar, bende dogum yapali 32 gun oluyor ve cildim daha once hic olmadigi kadar kuru.kremler, nemlendiriciler fayda etmiyor, avuc iclerimin derisinin yapisi degisik.ictigim suyun haddi hesabi yok am fayda etmiyor. Umarim gecicidir/

Back