cilt için yardım

ankara36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
73
0
86
Ankara
mrb hanımlar doğum yapalı 1yıl oldu kilolarım çok hızlı bir şekilde gitti hatta doum öncesi kilomun bile 1-2 kilo altındayım ve malasef cildimde lekelr olmaya başladı gözneklerim genişledi çok siyah noktam oldu hangi kremleri ve temizleme yöntemlerini öneririsiniz ne yapayımda bunlar azalsın hangi marka krem alayım

canim maddi olarak imkanin varsa cildini deneme tahtasina cevirmeden bi uzmana git.derinlemesine bi bakim yaptir.sonrada onun sana önerecegi kremleri falan alip evde kendin devam edersin.
ben en pahali kremleri bile denedim ama herseyi uzmani bi baska.hamile kalmadan önce 6 haftada bi cilt bakimina gidiyodum.dogumdan sonrada devam edicem. bu arada belirteyim benim cildim cok problemli bi cilt.ama bakim yaptirinca isil isil oluyo...

canım bendede doğumdan sonra aynı sorunlar oldu çok moralim bozuldu bende senin gibi çeşitli kremler falan kullandım ama çözümü buldum çok şükür. hani bi ENVEY diye bişey var temizlik ürünleri falan satıyolar katalogla. orda bi krem var süper resmen lekelere falan birebir cildimi kendine getirdi çünki tamamen bitkilerden yapılıyo. eğer hala sorununu çözemediysen yaz buraya bende sana o kremin adını yazıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…