Cilt Bakımı Ürünleri Cilt esnekliğini kazandırma ve gençleştirme (YABANİ İĞDE YAĞI)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
Kızlar merhaba. Nette cilt araştırması yaparken coştuğum sırada keşfettim ve konuyu açan var mı diye baktım göremedim. Biliyorsunuz ki cildin zamanla palmitoleik asit üretimi azalır ve esnekliğini kaybeder. Ben daha 25 yaşındayım ama cildim konusunda çok hassas olduğumdan ve onun hep taze kalmasını istediğimden nasıl cildimi taze tutarım diye bakıyordum ve kendimi en çok hangi bitkilerde bu asidin bulunduğunu ararken buldum. en çok yabani iğdede bulunduğunu okudum. Makademyada da bulunurmuş ama en çok yabani iğdede. Yabani iğde yağını kullanmaya başlayacağım. Özellikle göz altım için istiyorum. Tabi cilde iyi gelen saça da iyi gelebileceginden saçıma da uygulamayı düşünüyorum. Peki bunu öncesinde deneyen varmı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bende denedikçe yazıcam.

Bu yabani iğde bitkisi ile ilgili faydalara Dr Mehmet ÖZ de değinmişti. Cilt ve kilo kontrolü ile ilgili faydalarından bahsetmiş kendi sağlık programında. .. sitesinde bu hususa değinilmiş. Yabani iğde konusunda bir yazı da yazmış bitki uzmanı olan kişi. Sıvı bir bitkisel ürünleri de var ekstrakt formunda. Ben yabani iğdeyi denemedim ama başka ekstrakt ürünlerini denedim, tatları acı ve içmek zor.. Ama gerçekten faydalı ürünler. Buraya tıklayarak yabani iğde ile ilgili yazıyı inceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X